Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Χαρισματική οδός
Χαρισματική οδός
Ερμηνεία στον "Βίο" του οσίου Νείλου του Καλαβρού
Κωδικός προϊόντος:
B153467
(Βαθμολογήστε το)
 
€14.79
€13.31
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Ίνδικτος
Επιμελητής: Συλλογικό έργο
Μήνας έκδοσης: Νοέμβριος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN13: 978-960-518-358-5
ISBN: 960-518-358-7
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 271
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Σημειώσεις: Κυκλοφορεί και σε πανόδετη έκδοση στην τιμή των 22 €.

 
Περιγραφή
Η ερμηνεία του Γέροντος Αιμιλιανού στον "Βίο" του οσίου Νείλου του Καλαβρού αποτελεί καρπό βαθειάς προσωπικής επιγνώσεως ότι οι Βίοι των αγίων μάς βοηθούν ώστε η πνευματική ζωή μας να είναι απόρροια και κατάκτηση του Αγίου Πνεύματος, για να ζούμε ως εν παραδείσω. Την εμπειρία του αυτή θέλησε να την μεταδώσει κατά το έτος 1977 στα πνευματικά του παιδιά, τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας και τις αδελφές του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού Ορμυλίας, υπό μορφήν προφορικών κατηχήσεων. Αυτό είναι το περιεχόμενο του παρόντος τόμου.

Οι λόγοι του Γέροντα Αιμιλιανού, λόγοι εμπειρικοί, δεν μας θυμίζουν μια ξεχασμένη πραγματικότητα αλλά εξακολουθούν να είναι η πλέον επίκαιρη τροφή για τους ανθρώπους του σήμερα.

Όσον αφορά τον σχολιασμό του "Βίου" (που γράφτηκε, πιθανώτατα, από άμεσο μαθητή του Οσίου), αυτός έγινε επιλεκτικά ως προς τα κεφάλαια και τις παραγράφους, διότι ο σκοπός του ήταν καθαρά παιδαγωγικός.

Ο αναγνώστης όμως μπορεί να αναζητήσει τη συνέχεια του "Βίου" στην έκδοση "Ο όσιος Νείλος ο Καλαβρός", εκδ. Ορμύλια, 2002, ακολουθώντας τους εντός αγκυλών αριθμούς του ανά χείρας τόμου, οι οποίοι δηλώνουν τα αντίστοιχα κεφάλαια της ως άνω εκδόσεως. Η έκδοσις αυτή, πέραν του κριτικού κειμένου, δίδει πολύτιμα στοιχεία σχετικά με τον μοναχισμό της Νοτίου Ιταλίας και Καλαβρίας, τα οποία φωτίζουν τη ζωή του οσίου Νείλου.

Προβαίνουμε στην έκδοση του παρόντος τόμου με την ελπίδα ότι θα αποτελέσει οδηγό ζωής για κάθε αναγνώστη.

Ιερό Κοινόβιο Ευαγγελισμού Ορμυλίας (Ι.Κ.Ο.)

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD