Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Home :: Βιβλία :: Επιστήμη και Τεχνολογία :: Φυσική :: Κβαντομηχανική :: Βιώνοντας τη ζωντανή παρουσία
Βιώνοντας τη ζωντανή παρουσία
Βιώνοντας τη ζωντανή παρουσία
Κωδικός προϊόντος:
B277719
(Βαθμολογήστε το)
 
€10.50
€9.45
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Μέλισσα
Συγγραφέας: Καφάτος Μηνάς Κ.
Μήνας έκδοσης: Ιούλιος
Έτος έκδοσης: 2017
ISBN13: 978-960-204-358-5
ISBN: 960-204-358-Χ
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 80
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ13

 
Περιγραφή
Το βιβλίο αποτελεί μια εξαιρετική σύνθεση επιστήμης και πνευματικότητας.
"Εάν θέλουμε να κατανοήσουμε τη ζωή μας, θα πρέπει να καταλάβουμε τους νόμους που διέπουν το σύμπαν". Αυτήν τη θεμελιώδη για την ανθρώπινη ύπαρξη αρχή διερευνά στο παρόν έργο ο Μηνάς Καφάτος. Ο λόγος του, άμεσος, δεινός και αποκαλυπτικός, μυεί τον απλό αναγνώστη, καθώς και τον ειδικό επιστήμονα και ερευνητή στις βαθύτερες αλήθειες της ανθρώπινης ύπαρξης.
Εκκινώντας από τη βαθιά γνώση του της επιστήμης της φυσικής και όντας ο ίδιος κληρονόμος μιας μακράς και σπουδαίας παράδοσης πνευματικής αναζήτησης, που έχει τις ρίζες της στους αρχαίους Έλληνες φιλοσόφους, ο Μηνάς Καφάτος κατορθώνει να σπάσει τους καθιερωμένους φραγμούς που υψώνονται ανάμεσα στις θετικές επιστήμες, τη φιλοσοφία και τις πνευματικές αναζητήσεις και ταυτόχρονα να διαρθρώσει με στέρεα επιχειρήματα το οικοδόμημα του κβαντικού σύμπαντος, μέρος του οποίου είναι ο άνθρωπος. Όλα υπάγονται και όλα υπόκεινται στους νόμους της κβαντομηχανικής, ακόμη και ο άνθρωπος: ως ον, το μυαλό του, ο νους του, ακόμη και οι σχέσεις του με τους άλλους. Η διάκριση ανάμεσα σε δύο κόσμους, αυτόν της καθημερινότητας των ανθρώπων και τον κόσμο της επιστήμης, είναι επίπλαστη. Στην πραγματικότητα υπάρχει ένας και μόνο κόσμος, ο κόσμος της κβαντομηχανικής.
Οι τρεις θεμελιώδεις νόμοι της κβαντομηχανικής, η Συμπληρωματικότητα, η Αναδρομή και η Διαδραστικότητα, διέπουν ουσιαστικά όλες τις πτυχές του κόσμου. Το συγκλονιστικό είναι ότι η κβαντομηχανική αφορά ουσιαστικά στη φύση του ανθρωπίνου πνεύματος. Αυτό ακριβώς είναι το Βιώνοντας τη Ζωντανή Παρουσία. Η βίωση αυτή είναι το να ζει κανείς ενσυνείδητα την πραγματικότητα, όπως αυτή μας παρουσιάζεται από την κβαντομηχανική.
Το βιβλίο εξερευνά με τρόπο προσιτό και συνάμα σαγηνευτικό τη φύση του ανθρώπινου νου, του ανθρώπινου πνεύματος, της ανθρώπινης ύπαρξης. Προσεγγίζονται ερωτήματα, που απασχολούν και απασχολούσαν πάντοτε κατά τρόπο βασανιστικό τον άνθρωπο, όπως το "ποιος είμαι", μέσα από τη σύγκλιση κβαντικής φυσικής και πνευματικότητας. Αναλύονται, επίσης, πρακτικές πτυχές της βίωσης της Ζωντανής Παρουσίας, οι οποίες καταδεικνύουν με χειροπιαστά παραδείγματα τον καθοριστικό ρόλο της κβαντομηχανικής σε κάθε εκδήλωση της ανθρώπινης ζωής και ανθρώπινης δραστηριότητας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD