Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Γεύση :: Τροφή :: Το κρέας και τα προϊόντα του
Το κρέας και τα προϊόντα του
Το κρέας και τα προϊόντα του
Παραγωγή, εμπορία, τεχνολογία, υγιεινή
Κωδικός προϊόντος:
B42406
(Βαθμολογήστε το)
 
€90.43
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Honikel Karl - Otto, Leistner Lothar, Αμβροσιάδης Ιωάννης, Βασιλοπούλου Ευθυμία, Βολιτάκη Αικατερίνη, Γενηγιώργης Κωνσταντίνος, Γεωργάκης Σπυρίδων Α., Ζυγογιάννης Δημήτριος Γ., Καφάτος Αντώνης Γ., Κοΐδης Παύλος, Κουτσουμανής Κωνσταντίνος, Κρυστάλλης Αθανάσιος, Μπατρίνου Ανθιμία Μ., Μπλούκας Ιωάννης Γ., Νάσκα Ανδρονίκη, Πόγγας Νικόλαος, Ραμαντάνης Σπυρίδων, Ράντσιος Απόστολος, Σούλτος Νικόλαος, Στοφόρος Νικόλαος, Συλλογικό έργο, Τριχοπούλου Αντωνία, Τυρπένου Αθανάσιος, Φλουρή Σοφία, Φωτόπουλος Χρήστος Β.
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN13: 978-960-357-066-0
ISBN: 960-357-066-4
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 854
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 26χ22

 
Περιγραφή
[...] Στην εξέλιξη του ανθρώπινου γένους, εκτός από άλλους παράγοντες, συνέβαλε κατά απόλυτο τρόπο και η συνεχώς βελτιούμενη διατροφή του. Τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, όπως είναι το κρέας των καταναλισκόμενων θηλαστικών κατοικίδιων και κυνηγίου, των πτηνών και των ιχθύων, βοήθησαν και βοηθούν στην ανάπτυξη του οργανισμού. Το κρέας, από τότε που άρχισε να καταναλώνεται από τον άνθρωπο, αναμφίβολα αποτέλεσε (και αποτελεί) μια σπουδαία και αναντικατάστατη τροφή. Αποτελεί πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας από τις οποίες ο ανθρώπινος οργανισμός αντλεί τα απαραίτητα αμινοξέα, ώστε να διασφαλίζει το ισοζύγιο του αζώτου και τον θαυμάσιο προμηθευτή σιδήρου στην πλέον αφομοιώσιμο μορφή. Με εξαίρεση τη φυτοφαγία (που προτιμότερο θα ήταν να αποκαλείται ακρεοφαγία) δεν υπάρχει, σε παγκόσμιο επίπεδο, καμιά απολύτως δίαιτα από την οποία απουσιάζει πλήρως το κρέας ή τα προϊόντα του. Η βιολογική αξία των πρωτεϊνών του βοείου κρέατος είναι 72,0%, του χοιρείου 74,0%, ενώ ο συντελεστής πρακτικής χρησιμοποίησης των πρωτεϊνών τόσο του βοείου όσο και του χοιρείου κρέατος φθάνει το 71,0%. Είναι δηλαδή από τους υψηλότερους που υπάρχουν. Αναμφίβολα, το κρέας παρέχει στον ανθρώπινο οργανισμό πολύτιμα και σε συμπυκνωμένη μορφή συστατικά, τελείως απαραίτητα για τη δόμηση και ομαλή λειτουργία των κυττάρων του.
[...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)

 
Σχετικές κατηγορίες

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD