Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Το δένδρο
Το δένδρο
Η ιστορία ενός δένδρου: Η ιστορία σας
The story of Yew
Κωδικός προϊόντος:
B56930
(1 βαθμολογία)
 
€19.75
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Κυβέλη
Συγγραφέας: Di Sospiro Guido Mina
Έτος έκδοσης: 2003
ISBN13: 978-960-8321-49-6
ISBN: 960-8321-49-2
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος Πρωτοτύπου: The story of Yew
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 211
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

 
Περιγραφή
Πόσο συχνά συναντάτε ένα παραμύθι όπου ο αφηγητής είναι ένα δέντρο; Ένα δέντρο που είχε αντικρίσει χίλιους χειμώνες πριν την άφιξη των Βίκινγκς στην Αμερική. Είναι ένα θηλυκό δέντρο που εξηγεί με ακρίβεια βοτανολόγου και έχει πρόσβαση στην συνειδητότητα και στην μνήμη όλων των άλλων δέντρων, ακόμα και στην μνήμη του δικού της γένους, του γένους στο οποίο ανήκει το πρώτο δέντρο που φύτρωσε στη Γη. Αυτή είναι η ιστορία της Ταξού, της αρχαιότερης ανάμεσα στις αρχαιότερες. Και επειδή η ιστορία της συσχετίζεται άμεσα με την ιστορία της ανθρωπότητας, είναι και η δικής σας ιστορία.[...]

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(1 βαθμολογία)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD