Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Το άχρονο σύμπαν
Το άχρονο σύμπαν
Σύνοψη της θεωρίας του δυναμικού χώρου του έλληνα φυσικού Ναούμ Ι. Γκόσδα
Κωδικός προϊόντος:
B224886
(Βαθμολογήστε το)
 
€21.69
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Λευκή Σελίδα
Συγγραφέας: Τζούμπας Μιχάλης
Μήνας έκδοσης: Φεβρουάριος
Έτος έκδοσης: 2013
ISBN13: 978-960-9745-18-5
ISBN: 960-9745-18-0
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 187
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Steρhen Hawking: "Av κάποτε ανακαλυψθεί η ενιαία θεωρία, θα είναι τόσo απλή, που θα την καταλαβαίνει ο καθένας".

Η θεωρία του δυναμικού χώρου του Γκόσδα είναι πράγματι τόσο απλή. Αποδεικνύει ότι η ύλη, το Eίναι, και η κίνηση, το Γίγνεσθαι, εκπροσωπούντα φαινόμενα του Σύμπαντος. "Η των εναντίων ενότης" του Ηράκλειτου, οι αντιθέσεις της φύσης, είναι η υπεραρχή της δομής του Κόσμου, που δομεί με τις θετικές και αρνητικές ψηφίδες της ηλεκτρικής και δυναμικής τους αντίθεσης τον ισότροπο χώρο, του οποίου οι πεπερασμένες διαστάσεις και η αντίθεση ανυπαρξίας-ύπαρξης επέβαλαν τη σφαιροποίησή του, το Σύμπαν, ως δυναμικό χώρο. Οι πέντε εμφανείς δυνάμεις είναι εκφάνσεις της μοναδικής δύναμης της φύσης, της ηλεκτρικής του διπόλου των ψηφίδων. Η ενοποίησητων δυνάμεων της φύσης και ο ορισμός της βαρυτικής μάζας του σωματιδίου, ως τάση του δυναμικού χώρου από το κενό του πυρήνα του, καθιστούν πλέον ανύπαρκτο το χρονίζον πρόβλημα της σύγχρονης Φυσικής, την κβαντική βαρύτητα. Εξάλλου, το περίφημο μποζόνιο Higg5, που ανιxvεύτηκε στο CERN, είναι τα απομείναντα κενά των πυρήνων των σωματιδίων μετά τη σύγκρουσή τους, ενώ το πεδίο Higg5 μπορεί να ταυτιστεί με το δυναμικό χώρο του Γκόσδα, αφού η δημιουργία της πρώιμης μορφής της ύλης αρχίζει κοντά στο κέντρο του Σύμπαντος με τις φυσαλίδες κενού χώρου και τελειώνει με την καταστροφή της ύλης στα όριά του!

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD