Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Φιλοσοφία και Θρησκεία :: Φιλοσοφία :: Αρχαία φιλοσοφία :: Θέματα φιλοσοφίας: Αρχαία, βυζαντινή και νεότερη φιλοσοφία
Θέματα φιλοσοφίας: Αρχαία, βυζαντινή και νεότερη φιλοσοφία
Θέματα φιλοσοφίας: Αρχαία, βυζαντινή και νεότερη φιλοσοφία
Κοσμολογία, λογική, αισθητική, πολιτική, ρητορική, εκπαίδευση
Κωδικός προϊόντος:
B143623
(Βαθμολογήστε το)
 
€35.70
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Τριαντάρη Σωτηρία
Μήνας έκδοσης: Μάρτης
Έτος έκδοσης: 2007
ISBN13: 978-960-6713-19-4
ISBN: 960-6713-19-9
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 459
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Με την παρούσα έκδοση επιχειρείται μέσα από την παρουσίαση ποικίλων αλλά και συνδεόμενων μεταξύ τους θεμάτων, που αφορούν τα γνωστικά πεδία της Κοσμολογίας, Λογικής, Αισθητικής, Πολιτικής, Ρητορικής και Εκπαίδευσης, τα οποία εμπεριέχονται στον ευρύ επιστημονικό κλάδο της Φιλοσοφίας, να αναδειχτεί η ενότητα και η συνέχεια που υπάρχει ανάμεσα στις τρεις χρονικά σημαντικές περιόδους της Ιστορίας της Φιλοσοφίας, της Αρχαίας, της Βυζαντινής και της Νεότερης Φιλοσοφίας. Μελετώντας κάποιος επιμελώς το μεγάλο υλικό που περιλαμβάνεται σε αυτόν τον τόμο θα διαπιστώσει ότι η Αρχαία φιλοσοφία αποτέλεσε ένα στέρεο και καλό υπόβαθρο για τη μελέτη και έρευνα της Βυζαντινής, η οποία με τη σειρά της αποτέλεσε ένα αρκετά καλό υπόστρωμα για τη Νεότερη φιλοσοφία.

Επομένως, πρόθεση δεν είναι μόνο η συγκέντρωση του ερευνητικού έργου μου, το οποίο βρίσκεται διασκορπισμένο σε ποικίλα επιστημονικά περιοδικά, αλλά πολύ περισσότερο η συνειδητοποίηση αφενός της αδιάκοπης συνέχειας της Ελληνικής Φιλοσοφίας από την Αρχαιότητα στο Βυζάντιο και από εκεί στα Νεότερα χρόνια. Αφετέρου πρόθεση μου είναι να κατανοηθεί σε βάθος το πόσο μεγάλη συνάφεια όσον αφορά στο φιλοσοφικό στοχασμό υπάρχει ανάμεσα στους διανοητές-φιλοσόφους αυτών των περιόδων. [...]

(από τον πρόλογο της συγγραφέως)

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD