Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English

Τζιόλα :: Top Συγγραφείς


Παπαμίχος Ευριπίδης
Παπαμίχος Ευριπίδης

Τσαμάτος Παναγιώτης Χ.
Ο Παναγιώτης Χρ. Τσαμάτος είναι καθηγητής του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τσαμάτος Παναγιώτης Χ.

Stallings William
Ο William Stallings έχει διδακτορικό (PhD) στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο MIT και έχει κερδίσει επτά φορές το βραβείο Best Computer Science and Engineering Textbook (Καλύτερο Βιβλίο της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών). Ο Stallings προσφέρει ευρύ συμβουλευτικό έργο σε τεχvoλoγικούς παρόχους, πελάτες και ερευνητές.
Stallings William

Μαλατέστας Παντελής Β.
Μαλατέστας Παντελής Β.

Ματαράς Δημήτρης Σ.
Ματαράς Δημήτρης Σ.

Craig John J.
Craig John J.

Mariotti Steve
Mariotti Steve

Shneiderman Ben
Ο Ben Shneiderman είναι καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών, ιδρυτής και διευθυντής (1983-2000) του Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ανθρώπου - Υπολογιστή (hhh://www.cs. umd.edu.hcil) και Μέλος του Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών για τους Υπολογιστές, καθώς και του Ινστιτούτου Έρευνας Συστημάτων, όλα εκ των οποίων ανήκουν στο Πανεπιστήμιο του Maryland στο College Park. Επίσης, είναι μέλος της ACM και της AAAS και έχει λάβει το Βραβείο "Έργο Ζωής" της ACM και της HCI (Human-Computer Interaction, Επικοινωνία Ανθρώπου - Υπολογιστή). Τα βιβλία του, τα ερευνητικά του άρθρα και οι συχνές διαλέξεις του τον έχουν καταστήσει έναν από τους πρωτοπόρους σε διεθνές επίπεδο σε αυτόν τον αναδυόμενο επιστημονικό κλάδο. Στις ελεύθερές του ώρες ασχολείται με την ποδηλασία, την πεζοπορία, το σκι και τα ταξίδια.
Shneiderman Ben

Γκούμας Στέφανος
Γκούμας Στέφανος

Μπερτσεκάς Δημήτρης Π.
Ο Δημήτρης Μπερτσεκάς είναι τακτικός καθηγητής στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Τεχνολογικού Ινστιτούτου της Μασαχουσέτης.
Μπερτσεκάς Δημήτρης Π.
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD