Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English

Τζιόλα :: Top Συγγραφείς


Παπαμίχος Ευριπίδης
Παπαμίχος Ευριπίδης

Τσαμάτος Παναγιώτης Χ.
Ο Παναγιώτης Χρ. Τσαμάτος είναι καθηγητής του τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Τσαμάτος Παναγιώτης Χ.

Stallings William
Ο William Stallings έχει διδακτορικό (PhD) στην Επιστήμη της Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο MIT και έχει κερδίσει επτά φορές το βραβείο Best Computer Science and Engineering Textbook (Καλύτερο Βιβλίο της Επιστήμης και της Μηχανικής των Υπολογιστών). Ο Stallings προσφέρει ευρύ συμβουλευτικό έργο σε τεχvoλoγικούς παρόχους, πελάτες και ερευνητές.
Stallings William

Μαλατέστας Παντελής Β.
Μαλατέστας Παντελής Β.

Ματαράς Δημήτρης Σ.
Ματαράς Δημήτρης Σ.

Craig John J.
Craig John J.

Mankiw Gregory N.
Ο Gregory Ν. Mankiw είναι Καθηγητής Οικονομικής στο Πανεπιστήμιο του Harvard. Άρχισε τις οικονομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο του Princeton, απ' όπου το 1980 έλαβε ένα Α.Β. Αφού πήρε ένα διδακτορικό από το ΜΙΤ, άρχισε να διδάσκει στο Harvard το 1985 και προάχθηκε σε τακτικό Καθηγητή το 1987. Σήμερα, διδάσκει κανονικά σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς σπουδαστές της μακροοικονομικής. Ο Mankiw είναι ένας πληθωρικός συγγραφέας με κανονική συμμετοχή στις ακαδημαϊκές αλλά και στις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Η έρευνά του κλιμακώνεται σε πολλά πεδία της οικονομικής και περιλαμβάνει εργασία πάνω στη ρύθμιση των τιμών, τη συμπεριφορά του καταναλωτή, τις χρηματοοικονομικές αγορές, τη δημοσιονομική και νομισματική πολιτική και την οικονομική μεγέθυνση. Μαζί με τα καθήκοντά του στο Harvard, είναι ερευνητής στο Εθνικό Γραφείο Ερευνών, μέλος της Επιτροπής Οικονομικής Δραστηριότητας, σύμβουλος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Βοστόνης και του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κογκρέσου. Είναι επίσης...
Mankiw Gregory N.

Mariotti Steve
Mariotti Steve

Shneiderman Ben
Ο Ben Shneiderman είναι καθηγητής του Τμήματος Επιστήμης των Υπολογιστών, ιδρυτής και διευθυντής (1983-2000) του Εργαστηρίου Επικοινωνίας Ανθρώπου - Υπολογιστή (hhh://www.cs. umd.edu.hcil) και Μέλος του Ινστιτούτου Προηγμένων Μελετών για τους Υπολογιστές, καθώς και του Ινστιτούτου Έρευνας Συστημάτων, όλα εκ των οποίων ανήκουν στο Πανεπιστήμιο του Maryland στο College Park. Επίσης, είναι μέλος της ACM και της AAAS και έχει λάβει το Βραβείο "Έργο Ζωής" της ACM και της HCI (Human-Computer Interaction, Επικοινωνία Ανθρώπου - Υπολογιστή). Τα βιβλία του, τα ερευνητικά του άρθρα και οι συχνές διαλέξεις του τον έχουν καταστήσει έναν από τους πρωτοπόρους σε διεθνές επίπεδο σε αυτόν τον αναδυόμενο επιστημονικό κλάδο. Στις ελεύθερές του ώρες ασχολείται με την ποδηλασία, την πεζοπορία, το σκι και τα ταξίδια.
Shneiderman Ben

Γκούμας Στέφανος
Γκούμας Στέφανος
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD