Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.

Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας :: Top Συγγραφείς


Sadock Benjamin J.
Sadock Benjamin J.

Αλειφερόπουλος Δημήτρης
Αλειφερόπουλος Δημήτρης

Χανιώτης Φραγκίσκος
Χανιώτης Φραγκίσκος

Θεοχαρίδης Θεοχάρης Κ.
Γεννήθηκε το 1950 στη Θεσσαλονίκη, αποφοίτησε με διάκριση από το Κολλέγιο "Ανατόλια" και είναι πτυχιούχος, Bachelor of Arts cum laude, της βιολογίας και της ιστορίας των επιστημών και της ιατρικής του Πανεπιστημίου Yale των Η.Π.Α. Του έχουν επίσης απονεμηθεί τα μεταπτυχιακά διπλώματα Master of Science (Φαρμακολογία-ενδοκρινολογία), Master of philosophy (φαρμακολογία-ανοσολογία), και doctor of philosophy (φαρμακολογία) του πανεπιστημίου Yale από σπουδές που γίναν στον τομέα Φαρμακολογίας του Yale. Ο κ. Θεοχαρίδης ανήκει στο καθηγητικό προσωπικό της Κλινικής ανοσολογίας του Τομέα Εσωτερικής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Yale και είναι τώρα υποψήφιος για το πτυχίο Doctor of medicine της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Yale. Ανάμεσα σε άλλες διακρίσεις, ο κ. Θεοχαρίδης πήρε το βραβείο Παπανικολάου για Εξαίρετη Ιατρική Έρευνα, το βραβείο M. C. Winternitz για εξαίρετη επίδοση στην παθολογία και είναι μέλος της New York Academy of Sciences και της Connecticut Academy...
Θεοχαρίδης Θεοχάρης Κ.

Snell R.
Snell R.

Παπαζάχος Γεώργιος
Παπαζάχος Γεώργιος

Μομφεράτου Ελένη
Μομφεράτου Ελένη

Χατζής Ιωάννης
Χατζής Ιωάννης

Sadler Thomas W.
Sadler Thomas W.

Despopoulos Agamemnon
Despopoulos Agamemnon
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD