Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English

Έναστρον :: Top Συγγραφείς


Πιτούλη Βασιλική
Η Βασιλική Πιτούλη, γεννημένη στον Βόλο από Ηπειρώτη πατέρα, είναι καθηγήτρια Οικονομικών και Γαλλικής Φιλολογίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στη Ριζάρειο Σχολή, στα εκπαιδευτήρια Καργάκου, σε δημόσιο ΙΕΚ, στα Τοσίτσεια - Αρσάκεια Λύκεια και έχει αποσπαστεί στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο. Επί τέσσερα χρόνια ήταν υπεύθυνη Σχολικής Βιβλιοθήκης. Στα δεκαοχτώ της βραβεύτηκε σε διαγωνισμό νεανικής ποίησης που οργάνωσε η εφημερίδα Θεσσαλία. Έχει συμπεριληφθεί στη λογοτεχνική εγκυκλοπαίδεια Χάρη Πάτση (έκδοση 2009), έχει ασχοληθεί με βιβλιοπαρουσίαση και βιβλιοκριτική, ενώ άρθρα και διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε εφημερίδες, περιοδικά και στο ίντερνετ. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 κατέβηκε υποψήφια στον Δήμο Κηφισιάς -Ν. Ερυθραίας -Εκάλης και ήρθε πρώτη επιλαχούσα δημοτική σύμβουλος Κηφισιάς. Έχει δυο κόρες παντρεμένες.
Πιτούλη Βασιλική

Μαραγκός Σπύρος
Ο Σπύρος Μαραγκός γεννήθηκε στην Πάτρα. Από τις εκδόσεις το Δόντι κυκλοφορεί το βιβλίο του "Ο Μπάστακας" (διηγήματα, 2018) ενώ με το διήγημά του "Por una cabeza" συμμετέχει στο συλλογικό έργο "8 πρόσωπα της πόλης-οχτώ διηγήματα για την Πάτρα" (εκδ. Έναστρον, 2019). Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί στις ιστοσελίδες thebest.gr και protagon.gr
Μαραγκός Σπύρος

Κουκουλά Σοφία
Η Σοφία Κουκουλά γεννήθηκε στις 11 Ιουλιου 1984. Παιδί, έφηβη και ενήλικη μιας υπέροχης οικογένειας. Σπούδασε υποκριτική στο "Νέο Ελληνικό Θέατρο" του Γιώργου Αρμένη και Κοινωνική Πολιτική στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει δουλέψει ως ηθοποιός στο θέατρο και στην τηλεόραση με σκηνοθέτες τους Γιώργο Αρμένη, Σοφία Κακαρελίδου, Κάρμεν Ρουγγέρη, Κώστα Γάκη, Αλέξανδρο Ρήγα, Αντώνη Αγγελόπουλο και άλλους. Τα τελευταία χρόνια εργάζεται παράλληλα στη "Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών". Το 2013 έγραψε και σκηνοθέτησε το έργο "Η κολοκύθα που δεν έγινε άμαξα" στο θέατρο "Vault". Το 2014 ολοκλήρωσε το σεμινάριο της Ξένιας Καλογεροπούλου "Το Δράμα στην Εκπαίδευση" και από το Σεπτέμβριο του ίδιου έτους εργάζεται σε δημοτικά σχολεία διδάσκοντας θεατρική αγωγή. (φωτογραφία: George Alexandrakis Photography )
Κουκουλά Σοφία

Κυριαζής Αθανάσιος Σ.
Ο Αθανάσιος Κυριαζής είναι καθηγητής του Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Γεννημένος στη Λαμία, είναι απόφοιτος της Βαρβακείου Προτύπου Σχολής, πτυχιούχος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτορας του ιδίου τμήματος. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα αναφέρονται στη Συναρτησιακή Ανάλυση με έμφαση στη θεωρία δεσμών (bundles) και δραγμάτων (sheaves) επί τοπολογικών αλγεβρών, στην Αφηρημένη Μιγαδική Ανάλυση και στην Ολική Διαφορική Γεωμετρία, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει μια ιδιαίτερη ερευνητική δραστηριότητα σε θέματα εκπαιδευτικής τεχνολογίας και διδακτικής πράξης στο χώρο των νέων τεχνολογιών. Περισσότερες από σαράντα εργασίες του που αναφέρονται στα προηγούμενα αντικείμενα έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή περιοδικά και πρακτικά διεθνών συνεδρίων με κριτές. Έχει ενεργή συμμετοχή σε ένα πολύ μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ υπήρξε επισκέπτης ερευνητής σε Πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα των...
Κυριαζής Αθανάσιος Σ.
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD