Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Εκδότες / Κατασκευαστές :: Έλλην :: Top Συγγραφείς

Έλλην :: Top Συγγραφείς


Φουντουλάκης Γιάννης
Φουντουλάκης Γιάννης

Tortora Gerard J.
Tortora Gerard J.

Barlow David H.
Barlow David H.

Goldenberg Irene
Goldenberg Irene

Κατσορίδου - Παπαδοπούλου Χρυσούλα
Η Χρυσούλα Κατσορίδου - Παπαδοπούλου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και στη συνέχεια Κοινωνική Εργασία στην Ελλάδα και στις HΠΑ (Msc στην Κοινωνική Εργασία, Πανεπιστήμιο Columbia). Εργάστηκε ως κοινωνική λειτουργός και ως διοικητικό στέλεχος σε μια σειρά από οργανώσεις, των οποίων τα προγράμματα απευθύνονται σε άτομα, κοινότητες και κυρίως σε ομάδες. Δίδαξε κοινωνική εργασία σε ομάδες από το 1963 έως το 1992, διαδοχικά, στις Σχολές Κοινωνικής Εργασίας του Αμερικανικού Κολεγίου Pierce (Deree), της XEN - Ελλάδος (IAKE) και του TEI Αθηνών.
Κατσορίδου - Παπαδοπούλου Χρυσούλα

Woolfolk Anita
Woolfolk Anita

Μαρβάκη Χριστίνα
Η Χριστίνα Μαρβάκη είναι καθηγήτρια τμήματος νοσηλευτικής στο Τ.Ε.Ι. Αθήνας.
Μαρβάκη Χριστίνα

Martin Frederick N.
Martin Frederick N.

Shaffer David R.
Ο David R. Shaffer είναι καθηγητής ψυχολογίας στην πανεπιστημιακή έδρα του προγράμματος Κοινωνικής Ψυχολογίας, και υπήρξε κάτοχος της έδρας του προγράμματος Εξελικτικής Ψυχολογίας του κύκλου ζωής στο Πανεπιστήμιο της Georgia, όπου έχει διδάξει μαθήματα σχετικά με την ανθρώπινη εξέλιξη σε απόφοιτους και φοιτώντες σπουδαστές για είκοσι πέντε χρόνια. Το 1990 έλαβε το βραβείο Jociah Meigs για την εξαιρετική του επίδραση στη διδασκαλία, την υψηλότερη τιμητική διάκριση του Πανεπιστημίου της Georgia.
Shaffer David R.

Ζαβλανός Μύρων Μ.
Ο Μύρων Μ. Ζαβλανός έχει πτυχίο Φυσικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και δίπλωμα Ηλεκτρολόγου-Ηλεκτρονικού Μηχανικού από την Ecole Superieure d` Electricite του Πανεπιστημίου των Παρισίων. Έχει M.Sc. στους Υπολογιστές από το University of Birmingham της Αγγλίας και M.Εd. από το University of Illinois των Η.Π.Α.Έχει κάνει το διδακτορικό του, Ρh.D. στην Οργάνωση και τη Διοίκηση Εκπαίδευσης και Οργανισμών στο Vanderbilt University των Η.Π.Α. Εργάστηκε ως βοηθός στο Πανεπιστήμιο Αθηνών στη Φυσικομαθηματική Σχολή. Έλαβε υποτροφίες από το Ι.Κ.Υ., τη Γαλλική Κυβέρνηση και το Ίδρυμα Fullbright. Έχει διδάξει στη ΣΕΛΕΤΕ (ΑΣΠΑΙΤΕ), όπου διετέλεσε διευθυντής στην Παιδαγωγική Τεχνική Σχολή επί τριετία. Δίδαξε ακόμη στη Σχολή Ικάρων, στο Deree College (τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων), στο Παν. Αθηνών (τμήμα Πληροφορικής) και στο ΜΒΑ του Ε.Μ.Π. και του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα είναι καθηγητής στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων, ενώ παράλληλα διδάσκει και στο...
Ζαβλανός Μύρων Μ.
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD