Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.

Andys Publishers :: Top Συγγραφείς


Μοίρας Στέλιος
Ο Στέλιος Μοίρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κερατσίνι. Σπούδασε Κοινωνική Εργασία και εργάζεται ως Κοινωνικός Λειτουργός στο χώρο της ψυχικής υγείας. Το 2012 εκδόθηκε το πρώτο του μυθιστόρημα με τίτλο "Το παγοποιείο". Έχει κυκλοφορήσει δύο ποιητικές συλλογές ("Rogamar", 2013 και "Sombras X", 2014) ενώ από το 2009 είναι ο drummer του συγκροτήματος gnu. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών.
Μοίρας Στέλιος

Χατζηπαυλής Παναγιώτης
Ο Παναγιώτης Χατζηπαυλής γεννήθηκε το 1940 στην Νέα Ιωνία Αττικής και κατάγεται από την Σμύρνη της Μικράς Ασίας. Από μικρή ηλικία ένιωσε την ανάγκη να πάρει τη ζωή στα χέρια του. Έτσι, παρά τις δυσκολίες της εποχής και χάρη στο πείσμα του, κατάφερε να σπουδάσει, να ταξιδέψει σε πολλές χώρες μέσω του επαγγέλματός του, ως ατμομηχανικός, και τελικά να μεταναστεύσει μόνιμα στον Καναδά. Εκεί εργάστηκε σε μεγάλες βιομηχανίες αλλά και μικρότερες εταιρείες. Στην American Standard ως Lead Hand (επιβλέπων - προϊστάμενος), στην Imperial Life ως ατμομηχανικός μεγάλων κτιρίων και στο Toronto General Hospital ως Chief Engineer (αρχιμηχανικός). Παράλληλα με την εργασιακή του απασχόληση και την μεγάλη του αγάπη για μια ανώτερη εκπαίδευση, κατάφερε να γίνει κάτοχος τριών τίτλων σπουδών στις επιστήμες της Μηχανολογίας, της Ηλεκτρολογίας, της Ηλεκτρονικής, καθώς και του πανεπιστημιακού πτυχίου ως Ηλεκτρολόγου Μηχανικού από το Πολυτεχνείο του Τορόντο. Στη φιλόξενη αγκαλιά του Καναδά γνώρισε τη σύζυγό...
Χατζηπαυλής Παναγιώτης

Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου
Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

Τριανταφυλλίδης Ιάσων
Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης είναι δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου. Γράφει σε εφημερίδες, περιοδικά, κάνει εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση και συχνά, τελευταίως, γράφει και βιβλία όπως: "Στο τέλος μιλάει το πανί" (Άμμος), "Η μαγεία των μιούζικαλ" (Εξάντας), "Ταινίες για φίλημα" (Εξάντας), "Γιώργος Μουζάκης" (Άγκυρα).
Τριανταφυλλίδης Ιάσων

Τσιέπας Σταύρος Α.
Ο συγγραφέας, Σταύρος Α. Τσιέπας, γεννήθηκε στο Κεφαλόβρυσο Πωγωνίου Ιωαννίνων το 1956. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές στην Αθήνα (Β' Οικονομικό Γυμνάσιο) φοίτησε στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά, στο Πανεπιστήμιο Queen's του Καναδά και Wayne State (WSU) των ΗΠΑ. Είναι επίσης απόφοιτος της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης (1987-1989). Έχει μακρά πείρα στη Δημόσια Διοίκηση ως διπλωμάτης καριέρας στο Υπουργείο Εξωτερικών (1989 έως σήμερα). Υπηρέτησε σε θέσεις της Εξωτερικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Εξωτερικών στην Αλβανία (Προξενικό Γραφείο Πρεσβείας Τιράνων), στη Νότια Αφρική (Προξενείο Ντέρμπαν), στο Βέλγιο (Μόνιμη Αντιπροσωπεία στην ΕΕ) και στο Λουξεμβούργο (Πρεσβεία Λουξεμβούργου). Έχει εμπειρία από την λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) καθώς και από διμερείς και πολυμερείς διαπραγματεύσεις. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με θέματα θεωρήσεων, ασύλου, μετανάστευσης, αστυνομικής και δικαστικής...
Τσιέπας Σταύρος Α.
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD