Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Εκπαίδευση και Γλώσσα :: Εκπαίδευση :: Εκπαιδευτική πολιτική :: Πρόσθεση όχι αφαίρεση, πολλαπλασιασμός όχι διαίρεση
Πρόσθεση όχι αφαίρεση, πολλαπλασιασμός όχι διαίρεση
Πρόσθεση όχι αφαίρεση, πολλαπλασιασμός όχι διαίρεση
Η μεταρρυθμυστική παρέμβαση στην εκπαίδευση της μειονότητας της Θράκης
Κωδικός προϊόντος:
B144256
(Βαθμολογήστε το)
 
€30.16
€27.14
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Μεταίχμιο
Συγγραφέας: Αβδελά Έφη, Αμπάτη Αναστασία, Ανδρούσου Αλεξάνδρα, Αντωνιάδου Νανά, Αποστολίδου Βενετία, Ασημακοπούλου Φωτεινή, Ασημόπουλος Χάρης, Ασκούνη Νέλλη, Ασλανίδου Λένα, Βαρλοκώστα Σπυριδούλα, Βασιλείου Αλεξάνδρα, Βασιλείου Άννη, Δραγώνα Θάλεια Γ., Έψιμος Γιώργος, Ιακώβου Μαρία, Ιορδανίδου Άννα 1954-, κ.ά., Κάντζου Βίκυ, Καριωτόγλου Πέτρος Π., Κισκίνη Αγλαΐα, Κοττορού Δήμητρα, Λαμπίδη Άννα, Λαμπρινός Νίκος, Λύτρα Βάλλη, Μάγος Κώστας, Μπαλτσιώτης Λάμπρος, Μποζατζής Νίκος, Συλλογικό έργο
Επιμελητής: Φραγκουδάκη Άννα
Μήνας έκδοσης: Φεβρουάριος
Έτος έκδοσης: 2008
ISBN13: 978-960-455-218-4
ISBN: 960-455-218-Χ
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 549
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει μέρος των περιεχομένων ενός πολύχρονου συλλογικού έργου εκπαιδευτικής παρέμβασης με στόχο τη μεταρρύθμιση της εκπαίδευσης του μαθητικού πληθυσμού της μειονότητας στη Θράκη. Η μεταρρυθμιστική αυτή προσπάθεια περιέχει τη δημιουργία εναλλακτικού εκπαιδευτικού υλικού για το δημοτικό και το γυμνάσιο, που ολοκληρώθηκε έπειτα από δοκιμαστική εφαρμογή και τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που το εφάρμοζαν, συστηματική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών σε βάθος χρόνου με εργαστηριακή μορφή, συνοδευόμενη από τακτές επισκέψεις των ομάδων επιμορφωτών στα σχολεία των επιμορφούμενων εκπαιδευτικών, επίσης παρεμβάσεις εκτός σχολείου ενισχυτικές της εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας και της αρμονικής κοινωνικοποίησης, με το άνοιγμα στην τοπική κοινωνία και την εμπλοκή των γονέων των μαθητών.
Με βάση αυτά τα περιεχόμενα, βάσιμα μπορεί να υποστηριχτεί ότι η μεταρρυθμιστική προσπάθεια που παρουσιάζει το βιβλίο, μολονότι αφορά μια συγκεκριμένη και ιδιαίτερη ομάδα μαθητών, έχει αξία γενικότερου παραδείγματος παρέμβασης για την άμβλυνση των κοινωνικών αιτίων της σχολικής αποτυχίας και τη μείωση της διαρροής καθώς και για την εκπαίδευση παιδιών με διαφορετική μητρική γλώσσα, θρησκεία και εθνική ταυτότητα.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD