Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Πολίτευμα και πολιτικό ήθος
Πολίτευμα και πολιτικό ήθος
Η διαλεκτική και τα άγραφα δόγματα κατά Πλάτωνα
Κωδικός προϊόντος:
B300367
(Βαθμολογήστε το)
 
€14.70
€13.23
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Μήνας έκδοσης: Δεκέμβρης
Έτος έκδοσης: 2019
ISBN13: 978-618-84508-1-3
ISBN: 618-84508-1-0
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 275
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Στο παρόν πόνημα επιχειρείται ερμηνεία και σε βάθος ανάλυση ορισμένων χωρίων του Πλάτωνα, στα οποία αποδόθηκε νόημα όχι μόνον διαφορετικό, αλλά πολλές φορές και εντελώς αντίθετο από εκείνο των υφισταμένων μεταφράσεων. Η σύλληψη και επιλογή του πραγματικού νοήματος από δυο αντίθετες εκδοχές, λόγω της αμφισημίας των λέξεων και των φράσεων στην αρχαία ελληνική γλώσσα, συνιστά ακριβώς τα λεγόμενα "άγραφα δόγματα" του Πλάτωνα. Η αποκάλυψη όμως του αληθινού νοήματος των λόγων του είναι έργο της διαλεκτικής, η οποία αποτελεί τη μόνη γνήσια φιλοσοφία. (...) Τα ερμηνευόμενα χωρία εμπεριέχονται κυρίως στους διαλόγους: Γοργία, Πολιτεία, Πολιτικό και Νόμους αναφέρονται δε σε θέματα ηθικής και πολιτικής και πιο συγκεκριμένα στη διαβάθμιση του πολιτικού ήθους σε σχέση προς το πολίτευμα, υπό την προϋπόθεση της νόμιμης ή της παράνομης διακυβέρνησης της χώρας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD