Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Πρόσωπα :: Χλουβεράκης Γρηγόρης
Χλουβεράκης Γρηγόρης Ο Γρηγόρης Χλουβεράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, ως υπότροφος, στο State University of New York at Stony Brook (Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης), από το οποίο έλαβε δίπλωμα μάστερ και διδακτορικό (Ph.D.) στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και τη στατιστική. Εργάστηκε ως μεταδιδακτορικός ερευνητής (Post Doctoral Research Associate) βιοστατιστικής στο Πανεπιστήμιο Cornell στη Νέα Υόρκη. Από τον Απρίλιο του 1998 διδάσκει στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης ως λέκτορας Στατιστικής στην Εκπαίδευση.

Χλουβεράκης Γρηγόρης

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Περιγραφικές μέθοδοι και εφαρμογές
Κωδικός: B213044
€24.55
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD