Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Πρόσωπα :: Χέλμης Κωνσταντίνος
Χέλμης Κωνσταντίνος Ο Κωνσταντίνος Χέλμης (1941 - 2004) συνεργάστηκε με το Τρίτο Πρόγραμμα του Μάνου Χατζιδάκι και την παραγωγό Τ. Τόλια σκηνοθετώντας προγράμματα με τον Σπύρο Σακκά, σαν σολίστα, ώσπου εκλέχθηκε ως δραματουργός στο Θέατρο της Δευτέρας της τότε ΕΡΤ 1 με πρόεδρο τον Βασίλη Βασιλικό. Εργάστηκε σαν σκηνοθέτης στο ΚΘΒΕ με διευθυντή τον Σπύρο Ευαγγελάτο και στο Θέατρο Καισαριανής με σκηνοθέτη το Σωτήρη Χατζάκη, ως μεταφραστής. Το βιβλίο του εκδόθηκε με τη φροντίδα της κ. Κατερίνας Χέλμη και αφιερώνεται στη φωτεινή μνήμη του αδελφού της, καθώς και στους νέους σκηνογράφους των Πανεπιστημίων Ναυπλίου, Πατρών και Αθηνών.

Χέλμης Κωνσταντίνος

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B134499
€18.90
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD