Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Βολονάκη Ελένη Η.
Βολονάκη Ελένη Η. Η Ελένη Βολονάκη σπούδασε κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και εξεπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Τμήμα Κλασικής Φιλολογίας, στο Royal Holloway University of London. Δίδαξε μαθήματα Αρχαίας Ελληνικής Λογοτεχνίας και Ιστορίας σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Royal Holloway University of London, στο Open University London και εργάσθηκε ως ερευνήτρια-εκδότης στο Ancient Commentators Project, Τμήμα Φιλοσοφίας, King`s College University of London. Από το 2009 είναι Λέκτωρ Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και διδάσκει επίσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και κεφάλαια σε συλλογικούς τόμους σε θέματα αρχαίου ελληνικού δικαίου και ρητορικής.

Βολονάκη Ελένη Η.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B211276
€29.58
€26.62
Κωδικός: B189004
€15.75
€14.18
Κωδικός: B178286
€29.40
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD