Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Πρόσωπα :: Βαρσαμίδης Αθανάσιος Ζ.
Βαρσαμίδης Αθανάσιος Ζ. Ο Αθανάσιος Ζ. Βαρσαμίδης (Κρυονέρι Βοΐου Κοζάνης) είναι πτυχιούχος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπ/σης του Α.Π.Θ., του Διδασκαλείου Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης «Δημήτρης Γληνός» (Τμήμα Γενικής Αγωγής) του Α.Π.Θ. και Διδάκτωρ Ιστορίας - Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Υπηρέτησε σε δημοτικά σχολεία του Βοΐου και της Θεσσαλονίκης και διετέλεσε Δ/ντής σε διάφορες σχολικές μονάδες της Θεσσαλονίκης. Από το 2003 μέχρι σήμερα υπηρετεί ως Σχολικός Σύμβουλος στη 12η Περιφέρεια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης. Συμμετείχε ως εισηγητής σε διάφορα επιστημονικά συνέδρια (εσωτερικά-διεθνή), ως επιμορφωτής στο 1ο Π.Ε.Κ. Θεσσαλονίκης και σε σεμινάρια - ημερίδες (επιμόρφωση εκπ/κών). Άρθρα του και ανακοινώσεις, παιδαγωγικού, ιστορικού, λαογραφικού περιεχομένου, δημοσιεύτηκαν σε διάφορα περιοδικά, εφημερίδες και σε συλλογικούς τόμους. Κύρια αυτοτελή του έργα είναι: "Αγιογράφοι Ανασελίτσας Κοζάνης 1788-1935" (ανάτυπο Ζ΄ Τόμου Χρονικών της Μακεδόνικης Φιλεκπαιδευτικής Αδελφότητος), "Συμβολή στη μελέτη της λαϊκής ζωγραφικής - λαϊκής αγιογραφίας (Δυτ. Μακεδονίας-Ηπείρου -Θεσσαλίας 18ου-19ου αιώνα)", "Η κοινωνική και οικονομική ζωή της Εράτυρας (Σέλιτσας) το 19ο και στις αρχές του 20ου αιώνα". Είναι μέλος της Εταιρείας Μακεδόνικων Σπουδών, της Βοϊακής Εστίας Θεσσαλονίκης και άλλων Εκπολιτιστικών Συλλόγων. Έγραψε τα σενάρια μιας σειράς πέντε ημίωρων ντοκιμαντέρ με γενικό τίτλο: "Λαϊκή ζωγραφική της Μακεδονίας" για λογαριασμό της ΕΤ-3, με βάση τα βιβλία του, που προβλήθηκαν κατ' επανάληψη τόσο στο εσωτερικό (ΕΤ-3) όσο και στο εξωτερικό. Για την προσφορά του στα ελληνικά γράμματα του απονεμήθηκε τιμητική διάκριση από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας. Έχει υπό έκδοση διάφορες εργασίες, ιστορικού και παιδαγωγικού περιεχομένου.

Βαρσαμίδης Αθανάσιος Ζ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
και "Η ερμηνεία των αγίων εικόνων της ζωγραφικής τέχνης και ιστορίας απάσης...
Κωδικός: B275470
€19.81
Οικονομικός βίος και επαγγελματική σύνθεση από άγνωστες αρχειακές πηγές της...
Κωδικός: B143607
€33.60
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD