Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Τσιγώνια - Ευλογιά Αλεξάνδρα
Τσιγώνια - Ευλογιά Αλεξάνδρα Γεννήθηκε στην Πάρο όπου έζησε τα μαθητικά της χρόνια. Αποφοίτησε από το Γ΄ Λύκειο Αθηνών. Κατόπιν εξετάσεων εισάγεται στο Τμήμα Αισθητικής ΚΑΤΕΕ Αθηνών το 1980. Παίρνει πτυχίο το 1984 και το 1985 εγγράφεται και φοιτά στο Φαρμακευτικό Τμήμα της Φυσικομαθηματικής Σχολής Αθηνών. Είναι κάτοχος Master of Science (Μ.Sc.) και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής (PhD) του Καποδιστριακοΰ Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα Διδακτορικής Διατριβής "Επαγγελματικοί κίνδυνοι και επιπτώσεις περιβάλλοντος εργασίας στην υγεία των Αισθητικών". Είναι επίκουρη καθηγήτρια στη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας με πολυετές διδακτικό έργο, και συγγραφέας πέντε βιβλίων στο επιστημονικό της πεδίο. Διετέλεσε Προϊσταμένη του Τμήματος Αισθητικής και Κοσμητολογίας του ΤΕΙ Αθήνας. Οι ερευνητικές εργασίες της έχουν δημοσιευθεί σε Διεθνή Επιστημονικά Περιοδικά με υψηλό δείκτη απήχησης, καθώς και σε Ελληνικά Περιοδικά. Έχει εισηγήσεις και ανακοινώσεις σε Διεθνή και Ελληνικά Επιστημονικά Συνέδρια, και συμμετοχές σε Οργανωτικές Επιτροπές Συνεδρίων, σε Στρογγυλές Τράπεζες και Επιστημονικά Συμπόσια.

Τσιγώνια - Ευλογιά Αλεξάνδρα

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
Κωδικός: B194816
€26.25
€23.63
Τεχνική προσθετικών υλικών
Κωδικός: B200428
€33.68
Ειδικές φωτοσκιάσεις
Κωδικός: B200212
€21.00
Η τεχνική του μακιγιάζ
Κωδικός: B62957
€10.50
Κωδικός: B62954
€5.78
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD