Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Teodorescu Bogdan
Teodorescu Bogdan Ο Μπογκντάν Τεοντορέσκου γεννήθηκε το 1963 στο Βουκουρέστι. Έπειτα από σπουδές μηχανικού, απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στα ΜΜΕ και, από το 1990, μετά την πτώση του Τσαουσέσκου, άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 1997 είναι καθηγητής Πολιτικής Επικοινωνίας στην Εθνική Σχολή Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης. Από το 1996 μέχρι το 1997, διετέλεσε υπηρεσιακός υφυπουργός Τύπου και ΜΜΕ. Έχει εκδώσει μυθιστορήματα, δοκίμια, ταξιδιωτικά βιβλία και ποιητικές συλλογές· συνολικά δεκαεπτά τόμους και πάνω από χίλια πεντακόσια άρθρα στον Τύπο. Είναι παραγωγός σε περισσότερες από επτακόσιες πενήντα εκπομπές στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση. Είναι μέλος της Διεθνούς Ένωσης Πολιτικών Συμβούλων (IAPC) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολιτικών Συμβούλων (EAPC) από το 2001. Είναι μέλος της Ένωσης Συγγραφέων της Ρουμανίας. Το 1982 απέσπασε το Κρατικό Βραβείο Νέου Ποιητή. Έργα του έχουν μεταφραστεί στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Ισπανία.

Teodorescu Bogdan

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B301265
€12.60
€11.34
Κωδικός: B289031
€14.86
€13.37
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD