Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Τεμπέλης Ηλίας
Τεμπέλης Ηλίας O Ηλίας Τεμπέλης γεννήθηκε στην Αθήνα τo 1966. Σπούδασε φιλοσοφία στα Πανεπιστήμια Αθηνών και Λονδίνου, όπου και αναγορεύθηκε διδάκτωρ το 1994. Είναι Λέκτωρ Φιλοσοφίας στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και συνεργάζεται με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως μέλος του Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Βοηθός Συντονιστής. Έλαβε μέρος σε ερευνητικά προγράμματα του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μαθήματα της ειδικότητάς τoυ έχει διδάξει επίσης στη Στρατιωτική Σχoλή Ευελπίδων, στην Αστυνoμική Ακαδημία, στην Πυρoσβεστική Ακαδημία, σε Περιφερειακό Επιμoρφωτικό Κέντρo τoυ Υπoυργείoυ Παιδείας και στo εργαστήριo ελευθέρων σπoυδών New York College. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται στην ιστορία της φιλοσοφίας και στην ιστορία των επιστημών από την ύστερη ελληνική αρχαιότητα και εξής.

Τεμπέλης Ηλίας

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Πρακτικά Διεθνούς Επιστημονικού Συνεδρίου: Κέρκυρα, 1-3 Δεκεμβρίου 2006
Κωδικός: B176080
Κωδικός: B162456
€25.11
Κωδικός: B38553
€20.09
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD