Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Συμεού Ανδρέας Δ.
Ο Ανδρέας Δ. Συμεού γεννήθηκε στην Πάφο της Κύπρου, όπου εξακολουθεί να ζει. Σπούδασε νομικά στο Λονδίνο και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου. Υπηρέτησε για σαράντα χρόνια στη δημόσια υπηρεσία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Από τον Απρίλιο του 2008 μέχρι τον Αύγουστο του 2015 διετέλεσε επικεφαλής ή μέλος της ελληνοκυπριακής ομάδας εργασίας στο κεφάλαιο των περιουσιών, στις συνομιλίες που διεξήχθησαν για επίλυση του Κυπριακού. Από τον Φεβρουάριο του 2012 είναι επισκέπτης λέκτορας στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου. Έχουν κυκλοφορήσει ένα βιβλίο του νομικού περιεχομένου ("Η προστασία της ιδιοκτησίας και η αναγκαστική απαλλοτρίωση της στην Κύπρο") και δύο με θέμα το κυπριακό ("The property issue in the Cyprus problem: A technocratic approach" και "Κυπριακό ώρα μηδέν: Το αγκάθι του περιουσιακού"). Ασχολείται με τη συγγραφή λογοτεχνικών κειμένων από νεαράς ηλικίας, όμως τα έργα του, πέραν μιας ποιητικής συλλογής, ("Τραγουδοποιήματα"), παραμένουν ανέκδοτα. Οι "Τρείς ζωές του αντάρτη" είναι η πρώτη εκδοτική του απόπειρα στον τομέα του μυθιστορήματος, αν και φιλοδοξεί να υπάρξει και συνέχεια.

Συμεού Ανδρέας Δ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B306244
€14.86
€13.37
Το αγκάθι του περιουσιακού
Κωδικός: B301970
€13.65
€12.29
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD