Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Σπαής Γεώργιος Σ.
Σπαής Γεώργιος Σ. Ο Γεώργιος Σ. Σπαής είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Έχει διδάξει σε πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας και του εξωτερικού σε προπτυχιακό και σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Το ερευνητικό έργο του έχει δημοσιευθεί σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, όπως: Journal of Strategic Marketing, Journal of Business Case Studies, International Electronic Journal for Leadership in Learning, Journal of Financial Services Marketing, Journal of Korean Academy of Marketing Science και Journal of Database Marketing and Customer Strategy Management. Συνεργάζεται με το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ως Επιστήμονας Δημιουργός και ως ειδικός στη μέθοδο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, για την ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού. Είναι μέλος της Αμερικανικής, Ευρωπαϊκής, Βρετανικής και Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ, της Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων και του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ.

Σπαής Γεώργιος Σ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B178286
€29.40
Από την τεχνολογική στρατηγική ως την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών...
Κωδικός: B19680
€17.09
€15.38
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD