Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Πατσόπουλος Δημήτριος Κ.
Ο Δ. Κ. Πατσόπουλος γεννήθηκε και ζει μόνιμα στην Καλαμάτα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών το 1995. Πήρε το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης με κατεύθυνση "Εφαρμοσμένα Μαθηματικά" από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 2000. Υποστήριξε την διδακτορική διατριβή του με τίτλο "Διδακτικές ανακατασκευές της Ιστορίας των Μαθηματικών: Η καθιέρωση της ονομασίας θεώρημα τον Θαλή στη νεοελληνική εκπαίδευση" το 2006 στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σε διεθνή περιοδικά και σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια. Τα ενδιαφέροντά του είναι η Ιστορία, ειδικότερα της (επιστημονικής) εκπαίδευσης και των (αρχαίων ελληνικών και βυζαντινών) Μαθηματικών, η Φιλοσοφία, ειδικότερα η Φιλοσοφία των (αρχαίων Ελληνικών) Μαθηματικών, και η Παιδαγωγική, ειδικότερα οι σχέσεις Ιστορίας και Διδακτικής των Μαθηματικών. Εργάζεται ως συνεργάτης σε τμήματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Πατσόπουλος Δημήτριος Κ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
300 χρόνια από τη γέννησή του (1716-1806)
Κωδικός: B284444
€19.81
Κωδικός: B203013
€29.40
Επιστημολογικές προσεγγίσεις του θανάτου και της ζωής
Κωδικός: B148346
€29.40
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD