Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Patino Bruno
Ο Μπρυνό Πατινό γεννήθηκε το 1965 στο Κουρμπεβουά. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και οικονομικά στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Τζονς Xόπκινς των ΗΠΑ. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως στα μέσα ενημέρωσης και στις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ανταποκριτής της εφημερίδας Le Monde στο Σαντιάγο της Χιλής, στη συνέχεια εργάστηκε στον εκδοτικό χώρο και κατόπιν ως υψηλόβαθμο στέλεχος σε όλο το φάσμα της μιντιακής βιομηχανίας. Σήμερα είναι διευθυντής σύνταξης του Arte France και πρόεδρος στο Τμήμα Δημοσιογραφίας του SciencesPο στο Παρίσι. Έχει συγγράψει, από κοινού με τον Jean-Francois Fogel, τα βιβλία: "Une Presse sans Gutenberg" (Grasset, 2005) και "La Condition Numerique" (Grasset, 2013). Το 2016 κυκλοφόρησε η μελέτη του Televisions και τον Απρίλιο του 2019 το τελευταίο του βιβλίο με τίτλο "Ο πολιτισμός του χρυσόψαρου: Μικρή πραγματεία για την αγορά της προσοχής", και τα δύο από τον εκδοτικό οίκο Grasset.

Patino Bruno

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Μικρή πραγματεία για την αγορά της προσοχής
Κωδικός: B304712
€14.86
€13.37
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD