Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Παλαβούζης Μανώλης
Ο Μανώλης Παλαβούζης γεννήθηκε στον ακριτικό Έβρο το 1994. Σπούδασε την επιστήμη του περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Λατρεύει τα βιβλία, τα παζλ και τα ταξίδια, ενώ στον ελεύθερο χρόνο του, όταν δεν παρακολουθεί ξένες σειρές και ταινίες, σχεδιάζει φανταστικούς χάρτες. Όνειρό του, μια μέρα να χτίσει έναν ολόκληρο κόσμο σε κάποιον από αυτούς. Αγαπημένοι του συγγραφείς ο Μάρτιν, ο Τόλκιν και ο Κινγκ. Του αρέσει να προβληματίζεται για τον σύγχρονο κόσμο· έτσι έγραψε τον "Τέταρτο Καβαλάρη", την πρώτη διλογία βιολογικού τρόμου από Έλληνα συγγραφέα (Εκδόσεις Πηγή). Τα διηγήματά του "Πέρα απ' τον τάφο" και "Η τελευταία υπόσχεση" έχουν συμπεριληφθεί στις συλλογικές ανθολογίες "Το Έπος της Φαντασίας" (ΙΙ) και "Μετά το Τέλος" αντίστοιχα (Εκδόσεις iWrite). Ανήκει στη συγγραφική ομάδα του ηλεκτρονικού περιοδικού για το φανταστικό, Will o' Wisps. Το "Έτος Χωρίς Καλοκαίρι" είναι το τρίτο του μυθιστόρημα. Ζει με την οικογένειά του στο Σουφλί, απ' όπου και κατάγεται, αρθρογραφώντας, κάνοντας το μεταπτυχιακό του και γράφοντας το επόμενο βιβλίο του.

Παλαβούζης Μανώλης

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Το ηφαίστειο ήταν μόνο η αρχή
Κωδικός: B304989
€17.83
€16.05
Τόμος 2
Κωδικός: B293698
€17.83
€16.05
Η επώαση: Μυθιστόρημα φαντασίας
Τόμος 1
Κωδικός: B285874
€17.83
€16.05
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD