Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Ντζανάτος Δημήτρης
Ο Δημήτρης Ντζανάτος γεννήθηκε το 1952 στο Μεσολόγγι. Είναι πρώην Ορκωτός Ελεγκτής με 46 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής απασχόλησης. Υπήρξε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου μεγάλης ελεγκτικής εταιρείας για 21 χρόνια, από το 1996 έως και το 2017. Είναι διδάκτορας και έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, το ΠΑΜΑΚ και το ΟΠΑ, τα γνωστικά αντικείμενα της λογιστικής, της ελεγκτικής και της φορολογίας. Είναι συγγραφέας τριών βιβλίων για τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα, τα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα και τη Φορολογία Εισοδήματος. Όλα έχουν εκδοθεί από τις Εκδόσεις Καστανιώτη. Έχει δημοσιεύσει πλήθος άρθρων για επαγγελματικά και επιστημονικά ζητήματα. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του φιλανθρωπικού σωματείου "Άσυλο Ανιάτων". Επίσης, είναι μέλος του ΕΣΥΟΕΛ, ενός οργάνου τεχνικής υποστήριξης του έργου των Ορκωτών Ελεγκτών. Στη μακροχρόνια επαγγελματική του απασχόληση ήλθε σε επαφή με όλους τους κλάδους της ιδιωτικής οικονομίας και σημαντικούς τομείς του δημοσίου τομέα, με την παροχή μιας μεγάλης γκάμας υπηρεσιών. Από όλη την εμπειρία του, επαγγελματική και ακαδημαϊκή, γνωρίζει σε βάθος τις παθογένειες, τις αντινομίες, αλλά και τα θετικά στοιχεία και τις δυνατότητες ανάπτυξης της οικονομίας μας.

Ντζανάτος Δημήτρης

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B305834
€49.53
€44.58
Μια φιλική ανάγνωση στα Διεθνή Ελεγκτικά Πρότυπα
Κωδικός: B154944
€73.50
€66.15
Απαραίτητο για κάθε λογιστή και ελεγκτή που συντάσσει ή ελέγχει καταστάσεις...
Κωδικός: B150651
€94.50
€85.05
Σχέδια πινάκων: Απαραίτητο για κάθε λογιστή και ελεγκτή που συντάσσει ή...
Κωδικός: B150649
€73.50
€66.15
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD