Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Μπέλλος Κωνσταντίνος Μιχ.
Μπέλλος Κωνσταντίνος Μιχ. Ο Κωνσταντίνος Μιχ. Μπέλλος γεννήθηκε στους Δραμεσούς Δωδώνης και είναι απόφοιτος της Ζωσιμαίας Σχολής Ιωαννίνων. Επειδή πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις, σπούδασε με υποτροφία του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (Ι.Κ.Υ.) και τελείωσε με άριστα τη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία Ιωαννίνων. Φοίτησε στη Μετεκπαίδευση Δασκάλων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και στην Πάντειο Σχολή (Π.Α.Σ.Π.Ε.). Διορίστηκε δάσκαλος και υπηρέτησε στην ακριτική Περιφέρεια Ξάνθης και στη Θεσσαλονίκη Δ/ντής σχολείων και Γραφείου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Έγραψε λαογραφικές μελέτες και τοπική ιστορία. Εργασίες του δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδες και περιοδικά. Είναι μέλος πνευματικών συλλόγων και της Εταιρίας Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου.

Μπέλλος Κωνσταντίνος Μιχ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
(Μελετήματα - κείμενα - τραγούδια)
Κωδικός: B304350
€17.83
€16.05
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD