Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Morris Eric
Morris Eric O Eric Morris αποφοίτησε από το Northeastern School of Drama και ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός. Έχει λάβει μέρος σε περισσότερα από εκατό θεατρικά έργα, δεκαπέντε σημαντικές κινηματογραφικές ταινίες, πενήντα τηλεοπτικά προγράμματα, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος "Το νέο show του Φιλ Σίλβερς". Συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός σε πολλές κινηματογραφικές και θεατρικές παραγωγές. Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των παραγωγών του Αctor`s Studio, West. Στα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια έγινε ένας από τους πλέον γνωστούς καθηγητές υποκριτικής στον κόσμο. Η λίστα των μαθητών του περιλαμβάνει διακεκριμένα ονόματα όπως ο Τζακ Νίκολσον, ο Τέρι Γκαρ, ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, ο Μπράντον Λι, η Πατ Χάριγκτον, και πολλοί άλλοι.

Morris Eric

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Να είσαι ο ρόλος σου: Μέθοδος υποκριτικής
Κωδικός: B173844
€18.08
€16.27
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD