Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Μαυρουδή - Χουστουλάκη Μαρία
Η Μαυρουδή Μαρία γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχει αποκτήσει Μάστερ στην Ενιαία Ειδική Εκπαίδευση από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Έχει διδάξει ως εκπαιδευτικός Γενικής Αγωγής σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Ηρακλείου. Τα δύο τελευταία χρόνια διδάσκει σε Τμήμα Ένταξης σε δημοτικό σχολείου. Με τη συνεργασία κι άλλων εκπαιδευτικών έγραψε ένα σεμινάριο στην Ειδική Αγωγή και συγκεκριμένα στις Μαθησιακές Δυσκολίες- Δυσλεξίας στην ΕΕΠΕΚ. Επίσης τα τελευταία χρόνια κατέχει τη θέση υποδιευθύντριας στο ίδιο σχολείο. Μιλάει καλά Αγγλικά. Στα ενδιαφέροντά της συγκαταλέγεται και η Δημιουργική Γραφή όπου παρακολουθεί ένα ανάλογο διαδικτυακό σεμινάριο καθώς και η Δημοσιογραφία. Ασχολείται με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών, μαντινάδων και ποίησης όπου και έχει βραβευτεί σε Λογοτεχνικούς Διαγωνισμούς και τα διηγήματά της έχουν περιληφθεί σε διάφορες Ανθολογίες. Αρθρογραφεί σε κάποια τοπικά και πανελλήνια site με ευρύτερη θεματολογία. Είναι στο Διοικητικό Σύλλογο των Εκπαιδευτικών Φαιστού με την αρμοδιότητα του Ταμία και στον Αθλητικό Σύλλογο Στίβου ως γραμματέας αντίστοιχα. Συμμετέχει εθελοντικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της περιοχής Μοιρών.

Μαυρουδή - Χουστουλάκη Μαρία

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B306349
€11.89
€10.70
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD