Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Πρόσωπα :: Mansel Warren
Mansel Warren Ο Γουόρεν Μάνσελ έγινε ένας "σκληρός" επιστήμονας όταν πήρε το πρώτο του πτυχίο στις Φυσικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, αλλά εξελίχθηκε ξαφνικά σε "μαλακό" κάνοντας στροφή στην ψυχολογία. Ύστερα από μια σύντομη διαμονή στον αληθινό κόσμο (στις εκδόσεις), δραπέτευσε στους ονειρεμένους λόφους της Οξφόρδης, όπου ασχολήθηκε με την πειραματική μέθοδο (δηλαδή, πήρε το διδακτορικό του). Ακολούθησε μια διαφορετική πρακτική στο Λονδίνο ως κλινικός ψυχολόγος. Στον εκδοτικό οίκο "Τhe Institute" (ή αλλιώς ΙΟΡ), περιστοιχιζόταν από περισπούδαστους ψυχιάτρους που του μετέδωσαν τα φώτα τους σχετικά με τη λειτουργία του εγκεφάλου, την οποία ο ίδιος παρομοίασε με ένα μικρό εργοστάσιο παραγωγής ντόνατς - αν και λίγο περισσότερο γκρι, γλοιώδες και με φανερή έλλειψη μαρμελάδας. Είναι συγγραφέας αρκετών συγγραμμάτων ψυχολογίας που αφορούν την πραγματική επιστήμη, και που, περισσότερο από όσο θα ήθελε να παραδεχτεί, κάνουν υποθέσεις πάνω σε θεωρίες που δεν έχουν ακόμα εξεταστεί (ή δεν μπορούν να εξεταστούν). Η φιλοδοξία της ζωής του είναι να παίξει το παιχνίδι tiddlywinks με την ηθοποιό Φελίσιτι Κένταλ.

Mansel Warren

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B144555
€5.25
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD