Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Κράββα Βασιλική
Η Βασιλική Κράββα σπούδασε Ιστορία και Αρχαιολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Κάλλιαρι της Σαρδηνίας και ακολούθησε μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Goldsmiths College, Πανεπιστήμιο του Λονδίου, όπου δίδαξε ως part-time lecturer. Στη συνέχεια δίδαξε στο Τμήμα ΙΑΚΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Αλεξάνδρειο Ανώτατο Τεχνολογικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης, στο ΤΕΙ Ηπείρου καθώς και στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Έχει λάβει μέρος σε διεθνή και ελληνικά συνέδρια ενώ οι δημοσιευμένες μελέτες της άπτονται στην τροφή και τη διατροφή ως "αποθήκες" παρελθοντικού υλικού, την πείνα και τη στέρηση, τις καταναλωτικές πρακτικές, τις διατροφικές κληρονομιές, τη σημασία των ιστοριών ζωής ως μεθοδολογικών και ερμηνευτικών εργαλείων, κ.ά. Από το 2011 διδάσκει Κοικωνική Ανθρωπολογία στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Κράββα Βασιλική

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Διαδρομές κατανάλωσης, ιστορίες τροφής και στέρησης
Κωδικός: B304319
€13.87
€12.48
Τιμητικός τόμος στον καθηγητή Κωνσταντίνο Κ. Χατζόπουλο
Κωδικός: B300420
€35.70
Αφιερωματικός τόμος για τα 25 χρόνια του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας
Κωδικός: B284655
€32.55
Μια συμβολή στον διάλογο
Κωδικός: B281823
€16.84
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD