Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Kirk Mary
Kirk Mary Η Mary Kirk εργάστηκε ως δημοσιογράφος για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια. Το 1990 εκπαιδεύτηκε στη μέθοδο του συμβούλου ανθρωπίνων σχέσεων και εργάσθηκε στον βρετανικό κρατικό οργανισμό Marriage Care. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου "Ασκήσεις Γάμου" και του δοκιμίου "Ιερός Γάμος; Μια εξερεύνηση του Κλήρου και του γάμου". Η Mary Kirk είναι καθολική. Παντρεύτηκε το 1972 και έχει δύο κόρες (που γεννήθηκαν, αντιστοίχως, το 1973 και το 1975). ΄Εμεινε χήρα το 1986. Αργότερα αρραβωνιάστηκε με έναν διαζευγμένο, που πέθανε το 1991, λίγο πριν το γάμο τους. Αυτός ο αρραβώνας, που έρχεται σε αντίθεση με τους "κανονισμούς" της Καθολικής Εκκλησίας, σήμαινε πως δε θα μπορούσε πια να εργάζεται σε Καθολικό οργανισμό. Έχει, όμως, διατηρήσει τις επαφές της με τον οργανισμό Marriage Care και το βιβλίο της "Ασκήσεις Γάμου" γράφτηκε με τη συνεργασία του. Η Mary Kirk έχει προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της τόσο σε Καθολικές, όσο και σε Αγγλικανικές εκκλησίες.Τελευταία εργάζεται στη Γαλλία, για τον εκκλησιαστικό οργανισμό Καθολική Βοήθεια (Caritas France), όπου ασχολείται με τους άστεγους και τους κοινωνικά περιθωριοποιημένους.

Kirk Mary

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Το οδυνηρό πέρασμα από τον έγγαμο στον μη έγγαμο βίο και... η ζωή συνεχίζεται
Κωδικός: B69247
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD