Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Κακαβελάκη Αντωνία Σ.
Η Αντωνία Σ. Κακαβελάκη είναι αριστούχος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του τμήματος Μεθοδολογίας Ιστορίας και Θεωρίας της Επιστήμης του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι αριστούχος Απόφοιτος του Κοινωνικής Θεολογίας του Καποδιστριακού του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έκανε επί 4 έτη μεταπτυχιακές σπουδές Νεοπλατωνικής φιλοσοφίας, Βυζαντινής φιλολογίας και φιλοσοφίας, Ορθόδοξης Θεολογίας και Παλαιογραφίας στην ECOLE PRATIQUE DES HAUTES ETUDES, στο Παρίσι. Κατά το διάστημα αυτών των 4ων ετών συμμετείχε σε δύο ερευνητικές ομάδες του Γαλλικού Ιδρύματος Ερευνών, στην ομάδα UMR 8584 (Εργαστήριο μελετών των μονοθεϊσμών) και στην ομάδα UPR 76 (Εργαστήριο μελετών νεοπλατωνισμού). Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών της ECOLE DES HAUTES ETUDES EN SCIENCES SOCIALES (Παρίσι) στη Βυζαντινή Ιστορία και Πολιτισμό και στη Φιλοσοφία. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Επιστημών και Διεθνών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστήμιου. Έχει προχωρημένη γνώση Παλαιογραφίας: 3 έτη σπουδών στο Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης και 1 έτος στην ECOLE PRATIQUE DES HAUTES ETUDES στο Παρίσι. Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο Balamand του Λιβάνου, στο Θεολογικό του τμήμα. Υπήρξε Επιστημονικός συνεργάτης του Γαλλικού Ιδρύματος Ερευνών καθώς επίσης και της ECOLE PRATIQUE DES HAUTES ETUDES. Γνωρίζει απταίστως την Αγγλική και τη Γαλλική και μετρίως τη Γερμανική και την Ιταλική. Έχει λάβει 2 φορές το Καυτατζόγλειο Βραβείο. Μία φορά για την διατριβή της, και μία φορά, το πρώτο βραβείο, για το σύγγραμμα αυτό.

Κακαβελάκη Αντωνία Σ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Με αφορμή το υπόμνημα του Ιωάννη Φιλοπόνου στο "Περί Ψυχής" του Αριστοτέλη
Κωδικός: B299749
€12.88
€11.59
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD