Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Δρίτσας Ιωάννης Χ.
Ο Γιάννης Δρίτσας είναι Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας στο ΤΕΙ Πάτρας, όπου διδάσκει την πρόληψη και θεραπεία της ουσιο-εξάρτησης, της νεανικής παραβατικότητας και νέες προσεγγίσεις στην ομαδική ψυχοθεραπεία. Έλαβε το μεταπτυχιακό του από το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας στην Κοινωνική Πολιτική και το Διδακτορικό του στην Κοινωνική Εργασία. Έχει εκπαιδευτεί στην ψυχοθεραπεία σύμφωνα με τον Roger και αργότερα στην Γνωσιακή Προσέγγιση. Έλαβε υποτροφία από το ΙΚY και το Πανεπιστήμιο της Ουαλίας ως best student award. Έχει εργαστεί για αρκετά χρόνια σε Προγράμματα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ και ΚΕΘΕΑ. Το ερευνητικό του έργο συμπεριλαμβάνει δομές πρόληψης και θεραπείας για αλκοόλ και ουσίες και συνθήκες άσκησης της κοινωνικής Εργασίας στην χώρα μας. Έχει δημοσιεύσει άρθρα στην Εκλογή, Κοινωνική Εργασία και άλλα επιστημονικά περιοδικά, μια Μονογραφία στην Προσέγγιση Hudolin, και ένα βιβλίο στην Ομαδική θεραπεία και Πρακτική.

Δρίτσας Ιωάννης Χ.

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B203013
€29.40
Επιστημολογικές προσεγγίσεις του θανάτου και της ζωής
Κωδικός: B148346
€29.40
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD