Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Διβινής Νικόλαος
Διβινής Νικόλαος Ο Νικόλαος Διβινής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1972 και είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Αφού ολοκλήρωσε την υποχρεωτική εκπαίδευση στο Πειραματικό Σχολείο Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στη Μεγάλη Βρετανία. Στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στην Αεροδιαστημική (GWU, Washington DC). Ακαδημαϊκά ολοκληρώθηκε κάνοντας διδακτορικό σε φαινόμενα Φυσικοχημείας. Τα πειράματα του διδακτορικού του διεξήχθησαν υπό συνθήκες έλλειψης βαρύτητας σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA). Έχει δουλέψει στη βιομηχανία, σε πανεπιστήμια και ερευνητικά ινστιτούτα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Είναι κριτής σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και ευρωπαϊκών ερευνητικών προγραμμάτων. Επίσης είναι ερασιτέχνης πιλότος (PPL) και δύτης (PADI). Η ζωή του είναι αφιερωμένη στην κατάλυση των στερεοτύπων που περιορίζουν τον άνθρωπο και τον αποτρέπουν από το να γίνει αυτεξούσιος.

Διβινής Νικόλαος

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Μια εννοιολογική προσέγγιση της ύπαρξης
Κωδικός: B296507
€7.92
€7.13
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD