Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Crotti Evi
Crotti Evi Η Έβι Κρότι, ψυχοπαιδαγωγός και δημοσιογράφος, έχει ιδρύσει και διευθύνει στο Μιλάνο μια σχολή γραφολογίας, ενώ επιμελείται για εφημερίδες και περιοδικά στήλες αφιερωμένες στη σχέση ανάμεσα στη γραφή και την ψυχολογία. Στις εκδόσεις red! έχει επίσης δημοσιεύσει το "Test di scrittura" (Το τεστ της γραφής) και, μαζί με τον Αλμπέρτο Μάνι, τα "Grafologia" (Γραφολογία), 'Grafologia e salute" (Γραφολογία και υγεία), "Mio figlio e (quasi) un adolescente" (Το παιδί μου είναι σχεδόν έφηβος), "Colori" (Χρώματα), "Bambini e paure" (Παιδιά και φόβοι), "Questo e il mio papa!" (Αυτός είναι ο μπαμπάς μου), "Ecco la mia famiglia!" (Να η οικογένειά μου!), "A ogni bambino il suo sport" (Κάθε παιδί με το άθλημά του). Πολλά από τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες.

Crotti Evi

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κατανοήστε τον χαρακτήρα και τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από τα σχέδιά τους
Κωδικός: B291006
€14.76
Η κρυφή γλώσσα των παιδιών
Κωδικός: B59587
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD