Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Πρόσωπα :: Cometti Jean - Pierre
Cometti Jean - Pierre Ο Jean - Pierre Cometti είναι καθηγητής και πρόεδρος του Τμήματος Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Προβηγκίας και μέλος του Ευρωπαϊκού Κέντρου για τις Σπουδές Επιχειρηματολογίας στις Βρυξέλλες. Έχει δημοσιεύσει εργασίες σχετικά με την αισθητική, την τέχνη και τη σύγχρονη φιλοσοφία - ειδικότερα για τον Βιτγκενστάιν και τον αμερικανικό πραγματισμό. Στις πρόσφατες δημοσιεύσεις του περιλαμβάνονται τα εξής έργα: "Musil philosophe", 2002· "Art, representation, expression", 2002.

Cometti Jean - Pierre

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Κωδικός: B42902
€25.64
€23.08
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD