Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Πρόσωπα :: Αρχοντάκη Ζάννα
Αρχοντάκη Ζάννα Η Ζάννα Αρχοντάκη είναι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Monpellier III και κάτοχος μεταπτυχιακών σπουδών στην Κλινική-Κοινωνική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Paris VII. Μετά τις σπουδές της συμμετείχε σε προγράμματα ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης στην Τεργέστη. Το 1983 επέστρεψε στην Αθήνα. Εργάστηκε σε ψυχοθεραπευτικούς και εκπαιδευτικούς θεσμούς, εμψυχώνοντας παράλληλα βιωματικές ομάδες εκπαίδευσης, προσωπικής ανάπτυξης και ψυχοθεραπείας. Η ψυχοθεραπευτική της εκκίνηση έγινε από την ψυχανάλυση και στην πορεία προσανατολίστηκε στις μεθόδους και τεχνικές Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού. Ειδικεύτηκε σε μεθόδους ψυχοθεραπείας και βιωματικής εμψύχωσης ομάδων και σε τεχνικές χαλάρωσης και ενεργειακού μασάζ στη Γαλλία, την Ελλάδα και την Ινδία.

Αρχοντάκη Ζάννα

  • Ιδιότητα:
  • Εκδότης:
 
Ψυχοθεραπείας, κοινωνικής εργασίας, εκπαίδευσης
Κωδικός: B59169
€26.25
€23.63
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD