Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Ομιλητική
Ομιλητική
Κωδικός προϊόντος:
B212702
(Βαθμολογήστε το)
 
€18.08
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Μήνας έκδοσης: Γενάρης
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN (set): 978-960-7431-04-2
Γλώσσα: Ελληνικά
Αριθμός Σελίδων: 303
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14
Σημειώσεις: Έχει το ίδιο ΙΣΒΝ με το μαλακό Εξώφυλλο

 
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό γράφηκε για να δώσει στα χέρια των φοιτητών ένα απαραίτητο βοήθημα για τον καταρτισμό τους στο μάθημα της Ομιλητικής. Σαν τέτοιο αποτελεί το αποκρυστάλλωμα των παραδόσεων δωδεκαετούς πανεπιστημιακής διδασκαλίας, από το 1968 ως σήμερα. Το χειρόγραφο πέρασε από διαδοχικές φάσεις για να φθάσει στη σημερινή του μορφή, που ούτε τέλεια βέβαια είναι, αλλά ελπίζω πως ούτε και η τελική.
Διδάσκοντας και γράφοντας προσπάθησα να δώσω στους φοιτητές όλα τα στοιχεία εκείνα που θα τους έκαναν καλούς θεωρητικούς γνώστες και ικανούς χειριστές της διακονίας του λόγου του Θεού μέσα στην Εκκλησία, ενός έργου τόσο υπεύθυνου και τόσο δύσκολου μέσα στο σύγχρονο ιδιαίτερα κόσμο. Σ' αυτό βοήθησαν και οι ίδιοι με τους νεανικούς τους προβληματισμούς και τις πνευματικές τους ανησυχίες, με τις κρίσεις και τις επικρίσεις τους, και προ παντός με την υπεύθυνη και ουσιαστική συμμετοχή τους στις θεωρητικές και πρακτικές ασκήσεις για το κήρυγμα. Χωρίς αυτές δεν είναι δυνατή η εμπέδωση της θεωρίας, άλλα και η άμεση αίσθηση των πολυποίκιλων προβλημάτων που συναρτώνται με το έργο του θείου κηρύγματος.
Έτσι στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται εκτός από την ιστορία και τη θεωρία του κηρύγματος και όλες οι αρχές και οι κατευθύνσεις, που καθορίζουν τον τρόπο εργασίας των φοιτητών για τη συμμετοχή τους στις ασκήσεις για τη μελέτη της Ιστορίας του κηρύγματος και της σύγχρονης πράγματικότητάς του, καθώς και οι οδηγίες που τους είναι απαραίτητες για να συντάξουν και να παρουσιάσουν οι ίδιοι την πρώτη τους κηρυκτική προσπάθεια στη μικρή θεολογική μας κοινότητα ή να κρίνουν τις όμοιες προσπάθειες των συναδέλφων τους.
[...]

(από τον πρόλογο του βιβλίου)

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD