Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Home :: Βιβλία :: Επιστήμη και Τεχνολογία :: Φυσική :: Οι διαλέξεις φυσικής του Feynman
Οι διαλέξεις φυσικής του Feynman
Οι διαλέξεις φυσικής του Feynman
Ηλεκτρομαγνητισμός και ύλη
Τόμος: 2
The Feynman Lectures on Physics, Volume II
Κωδικός προϊόντος:
B157104
(Βαθμολογήστε το)
 
€74.47
€67.02
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Τζιόλα
Μήνας έκδοσης: Μάρτης
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN13: 978-960-418-181-0
ISBN: 960-418-181-5
ISBN (set): 960-418-179-3
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Γλώσσα: Ελληνικά
Τίτλος Πρωτοτύπου: The Feynman Lectures on Physics, Volume II
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 880
Εξώφυλλο: Σκληρό Εξώφυλλο
Τόμος: 2
Τόμοι: 3
Διαστάσεις: 29χ22

 
Περιγραφή
Έχουν περάσει περισσότερο από σαράντα χρόνια από τότε που ο Richard Feynman δίδαξε τα εισαγωγικά μαθήματα φυσικής που υπήρξαν η αιτία δημιουργίας αυτών των τριών τόμων. με το όνομα "Οι διαλέξεις φυσικής του Feynman". Σε αυτά τα σαράντα χρόνια. η αντίληψή μας για το φυσικό κόσμο έχει αλλάξει πολύ, αλλά ωστόσο οι "Διαλέξεις του Feynman" εξακολουθούν να αντέχουν στο χρόνο. Σήμερα, αυτές οι διαλέξεις είναι τόσο ισχυρές όσο και στην εποχή που πρωτοδημοσιεύθηκαν· αυτό οφείλεται στη μοναδική φυσική διορατικότητα του Feynman καθώς και στη διδακτική και την παιδαγωγική του εμπειρία. Οι Διαλέξεις έχουν γίνει αντικείμενο μελέτης σε όλο τον κόσμο από τους φυσικούς. τόσο από αυτούς που βρίσκονται στην απαρχή της σταδιοδρομίας τους όσο και από εκείνους που έχουν ήδη καταξιωθεί στον κλάδο τους έχουν μεταφραστεί σε τουλάχιστον 15 γλώσσες και έχουν τυπωθεί περισσότερα από 1.5 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στην Αγγλική γλώσσα. Πιθανώς κανένα άλλο σύνολο βιβλίων δεν έχει ασκήσει τέτοια επίδραση και για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Η παρούσα τελική έκδοση των διαλέξεων φυσικής του Feynman διαφέρει από όλες τις προηγούμενες εκδόσεις σε δύο σημεία: σε αυτή έχουν διορθωθεί όλα τα μέχρι στιγμής γνωστά λάθη και επιπλέον. έχει επισυναφθεί και ένας νέος, τέταρτος τόμος, με τίτλο: "Οι υποδείξεις της φυσικής του Feynman: Ένα συμπλήρωμα επίλυσης ασκήσεων για τις διαλέξεις της φυσικής". Αυτό το συμπλήρωμα περιέχει πρόσθετο υλικό από τα μαθήματα του Feynman: τρεις διαλέξεις με αντικείμενο την επίλυση προβλημάτων και μία με αντικείμενο την αδρανειακή πλοήγηση καθώς επίσης και λυμένες ασκήσεις και απαντήσεις αυτών, επεξεργασμένες από τους συνεργάτες του Feynman, Robert Β. Leighton και Rochus Vogt.

Kip S. Thorne

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD