Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Τέχνες και Πολιτισμός :: Θέατρο :: Σκηνογραφία :: Ο ήχος του άδειου χώρου
Ο ήχος του άδειου χώρου
Ο ήχος του άδειου χώρου
Σκηνογραφίες 1965-2005
Κωδικός προϊόντος:
B23367
(Βαθμολογήστε το)
 
€85.41
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Ergo
Μεταφραστής: Φυλακτάκη Πένυ
Μήνας έκδοσης: Οκτώβρης
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN13: 978-960-8376-24-3
ISBN: 960-8376-24-6
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Ελληνικά
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 369
Εξώφυλλο: Πανόδετο
Διαστάσεις: 28χ28

 
Περιγραφή
Λειτουργικούς και πλαστικούς χώρους μέσα σε εντυπωσιακές φωταψίες, προτείνει ο σκηνογράφος Γιώργος Πάτσας. Οι χώροι του στο θέατρο διεγείρουν οπτικά το βλέμμα του θεατή, ενώ προκαλούν αλλεπάλληλους συνειρμούς που ανάγονται σε πολλά σημασιολογικά επίπεδα. Η σκηνογραφική και ενδυματολογική πρότασή του αντιπροσωπεύει μιαν αντίληψη θεάτρου που ζητάει από τη σκηνογραφία να είναι η τέχνη των ισχυρών χώρων. Χωρίς, όμως, η ισχύς αυτή να αποβαίνει κυριαρχική και να καταδυναστεύει την παράσταση. Συνεργούν λοιπόν οι σκηνογραφίες του Γιώργου Πάτσα με τις άλλες ενέργειες του παραστασιακού γεγονότος, καθώς αναδεικνύουν τον ηθοποιό και τη δράση του επάνω στη σκηνή ή καθώς παρέχουν στις ιδέες, τις συλλήψεις και τις απόψεις των σκηνοθετών. Το κατάλληλο εικονικό περιβάλλον προκειμένου να υλοποιηθούν μέσα σ αυτό να πάρουν μορφή. Αλλά, και η φαντασία του θεατή ενεργοποιείται στο έπακρον, καθώς το βλέμμα του καθηλώνεται από τα λιγοστά και πολυσήμαντα στοιχεία των σκηνικών που επιβλητικά συναρθρωμένα και υποβλητικά φωτισμένα, κάνουν την εμφάνιση τους κυρίως σε αναπάντεχους και μη ρεαλιστικούς συνδυασμούς. [...] (Ελένη Βαροπούλου)

 
Σχετικές κατηγορίες

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD