Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Τέχνες και Πολιτισμός :: Ζωγραφική :: Ζωγράφοι :: Έλληνες ζωγράφοι :: Ο Γιάννης Τσαρούχης με ένα ποδήλατο
Ο Γιάννης Τσαρούχης με ένα ποδήλατο
Ο Γιάννης Τσαρούχης με ένα ποδήλατο
Κωδικός προϊόντος:
B188958
(Βαθμολογήστε το)
 
€6.97
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Έτος έκδοσης: 2009
ISBN13: 978-960-7671-71-4
ISBN: 960-7671-71-6
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 30
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 30χ21
Σημειώσεις: Εκπαιδευτικό έντυπο για την έκθεση "Ο Γιάννης Τσαρούχης με ένα ποδήλατο" που παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη - Κτίριο Οδού Πειραιώς, από τις 19 Δεκεμβρίου 2009 έως τις 14 Μαρτίου 2010.

 
Περιγραφή
"Η διαδρομή του ποδηλάτη σε έξι σταθμούς δεν έγινε ποτέ στην πραγματικότητα. Είναι μια ιστορία βασισμένη στα κείμενα του Γιάννη Τσαρούχη και τις πληροφορίες που έχουμε γι' αυτόν. Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα δείτε πως κάποτε ζωγράφισε μια ολόκληρη σειρά από ποδηλάτες συνδυάζοντας εντυπώσεις από τους δρόμους της Αθήνας και του Παρισιού. Προτείνουμε να ξεκινήσετε τη βόλτα στους δύο τροχούς από τον Πειραιά του 1910. Προχωρώντας θα φτάσετε μέχρι το Παρίσι και θα αφήσετε το ποδήλατο στο περιβόλι του καλλιτέχνη, κοντά σε ένα γαλλικό χωριό στα τέλη του 1970.

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείτε τη διαδρομή που σκοπό έχει να σας γνωρίσει τη ζωή και το έργο του καλλιτέχνη. Στο τετράδιο του ποδηλάτη θα καταλάβετε καλύτερα την τέχνη του. Επάνω στις μπλε γραμμές του τετραδίου, μέσα σε εισαγωγικά, θα ακούσετε τον ίδιο να μιλά σε πρώτο πρόσωπο. Στα κενά των σημειώσεων μπορείτε να προσθέσετε τις δικές σας παρατηρήσεις.
Καλό ταξίδι!"

Το εκπαιδευτικό έντυπο "Ο Γιάννης Τσαρούχης με ένα ποδήλατο" δημιουργήθηκε για την έκθεση "Γιάννης Τσαρούχης 1910-1989" που παρουσιάστηκε στο Μουσείο Μπενάκη - Κτίριο Οδού Πειραιώς, από τις 19 Δεκεμβρίου 2009 έως τις 14 Μαρτίου 2010.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD