Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Ο Αινείας για τον Θεό, την ψυχή και το σώμα
Ο Αινείας για τον Θεό, την ψυχή και το σώμα
Ιστορικές και φιλοσοφικές προσεγγίσεις
Κωδικός προϊόντος:
B305713
(Βαθμολογήστε το)
 
€15.75
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Βάνιας
Συγγραφέας: Τσώνη Ασπασία
Μήνας έκδοσης: Ιούλιος
Έτος έκδοσης: 2020
ISBN13: 978-960-288-375-4
ISBN: 960-288-375-8
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 380
Εξώφυλλο: Άγνωστο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Τι είναι η ψυχή, ποια η σχέση της με το σώμα; Εξακολουθεί να υπάρχει μετά τον θάνατο; Με ποια έννοια και ποιές προϋποθέσεις; Και το σώμα; Ποια είναι η αξία του; Κι ο Θεός, τι λόγο έχει σε όλα αυτά; Ποια η σχέση Του με το δημιούργημά Του; Κατά πόσο ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για την ευτυχία ή τη δυστυχία του σε αυτήν ή την άλλη ζωή; Πώς ερμηνεύεται η ύπαρξη του κακού με την παράλληλη ύπαρξη ενός αγαθού και παντοδύναμου Θεού; Γιατί το κακό είναι τόσο υπερβολικό και κάποτε - κάποτε τόσο άδικο; Γιατί καλοί και δίκαιοι άνθρωποι δυστυχούν, ενώ κακοί ευτυχούν και αναγνωρίζονται;

Τα παραπάνω ερωτήματα απασχόλησαν τον φιλόσοφο Αινεία του 5ου μ.Χ. αι. από τη Γάζα της Παλαιστίνης. Οι σπουδές του Αινεία επάνω στον πλατωνισμό, αριστοτελισμό, νεοπλατωνισμό και χριστιανισμό στη διάρκεια της φιλοσοφικής του θεώρησης αναμειγνύονται πολλές φορές, ώσπου στο τέλος αμφιβολίες και συμπεράσματα βρίσκουν τη θέση τους. Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια μελέτη συγκριτικής θεολογίας και φιλοσοφίας σε ένα ταξίδι δέκα αιώνων από τον 5ο αιώνα π.Χ. ως τον 5ο αι. μ.Χ. Ο αναγνώστης του παρόντος βιβλίου θα ταξιδέψει στον φιλοσοφικό χρόνο με συνοδοιπόρο τον προβληματισμό και απολαβές την αισθητική αξία και μοναδικότητα της φιλοσοφικής σκέψης.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2020
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD