Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Επιστήμη και Τεχνολογία :: Νοσηλεύοντας Ασθενείς με Καρκίνο
Νοσηλεύοντας Ασθενείς με Καρκίνο
Νοσηλεύοντας Ασθενείς με Καρκίνο
Κωδικός προϊόντος:
B231047
(Βαθμολογήστε το)
 
€110.25
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Έλλην
Έτος έκδοσης: 2011
ISBN13: 978-960-697-062-7
Γλώσσα:
Αριθμός Σελίδων: 1444
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21 x 29

 
Περιγραφή
Το βιβλίο αυτό είναι ένα ολοκληρωμένο τεκμηριωμένο σύγγραμμα το οποίο παρέχει τις λεπτομερείς βάσεις για τη νοσηλευτική που παρέχεται σε ενήλικους ασθενείς με καρκίνο. Επεξηγεί τη σημαντική κοινωνική και επιστημονική βάση της μοντέρνας διαχείρισης του καρκίνου και εξοπλίζει τους νοσηλευτές με ουσιώδεις δεξιότητες και γνώση, που απαιτούνται για να εργαστούν σε ομάδες φροντίδας για τον καρκίνο. Το περιεχόμενο βασίζεται στην αξιολόγηση και παρέμβαση του ασθενή για τις ανάγκες της οικογένειας και στοχεύει στην προετοιμασία των νοσηλευτών για να εργαστούν με ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σ ένα ευρύ φάσμα κλινικών περιβαλλόντων.

Η δομή του βιβλίου αντανακλά και ενσωματώνει το Μετά-βασικό πρόγραμμα στην Ογκολογική Νοσηλευτική, το οποίο έχει ετοιμαστεί από την Ευρωπαϊκή Κοινωνία Νοσηλευτικής Ογκολογίας (EONS). Τα κεφάλαια έχουν γραφτεί από επαγγελματίες στην φροντίδα του καρκίνου από το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ευρώπη και τη διεθνή κοινότητα, οι οποίοι κατέχουν αναγνωρισμένη εξειδίκευση και εμπειρία στη διαχείριση τέτοιων ασθενών, είτε ως κλινικοί, είτε ως ερευνητές, είτε ως παιδαγωγοί, είτε ως διευθυντές.

 
Σχετικές κατηγορίες

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD