Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Home :: Βιβλία :: Τέχνες και Πολιτισμός :: Τέχνη :: Θεωρία της τέχνης :: Αισθητική :: Μεθοδολογία έρευνας στην αισθητική και κοσμητολογία
Μεθοδολογία έρευνας στην αισθητική και κοσμητολογία
Μεθοδολογία έρευνας στην αισθητική και κοσμητολογία
Κωδικός προϊόντος:
B21947
(Βαθμολογήστε το)
 
€25.11
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Γκρεκ Ιωάννα
Έτος έκδοσης: 2006
ISBN13: 978-960-452-013-8
ISBN: 960-452-013-Χ
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 199
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

 
Περιγραφή
Η έρευνα στην Αισθητική και στην Κοσμητολογία θέτει ερωτήσεις και αναζητεί απαντήσεις με τρόπο τακτικό και συστηματικό. Οι αναζητούμενες και διατυπούμενες, μέσω της έρευνας, απαντήσεις τεκμηριώνουν το ειδικό βάρος που έχει η Αισθητική και η Κοσμητολογία στο σύστημα πρόνοιας και φροντίδας του ανθρωπίνου σώματος. Η επιστήμη, η τέχνη και η τεχνική της Αισθητικής και της Κοσμητολογίας είναι ουσιαστικά ενιαίες αλλά κατανέμονται και διακρίνονται, για λόγους μεθοδολογικούς, σε ειδικές περιοχές γνώσης και καθημερινής πρακτικής. Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι αναγκαία η υπόδειξη και χάραξη της μεθόδου, αλλά και ο εκπονισμός των "εργαλείων εργασίας" κατά τη διεξαγωγή και παρουσίαση της επιστημονικής έρευνας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD