Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Κράτη και πολίτες
Κράτη και πολίτες
Κοινότητα, ταυτότητα, διαφορετικότητα
Κωδικός προϊόντος:
B260228
(Βαθμολογήστε το)
 
€26.75
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Σμίλη
Μεταφραστής: Συλλογικό έργο
Μήνας έκδοσης: Απρίλης
Έτος έκδοσης: 2016
ISBN13: 978-960-6880-63-6
ISBN: 960-6880-63-Χ
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Αγγλικά
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 496
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Στο πλαίσιο του κυρίαρχου νεωτερικού φιλοσοφικού "παραδείγματος", τα προτάγματα του ευρωπαϊκού Διαφωτισμού συνοδεύτηκαν, τις περισσότερες φορές, από αξιώσεις για οικουμενισμό και αμεροληψία. H "πολιτική της καθολικότητας", σύμφωνα με τη διατύπωση του Καναδού φιλοσόφου Charles Taylor, αναδείχθηκε συχνά σε πολέμια της ανάδειξης των επιμέρους ταυτοτήτων 'εθνικών, εθνοτικών, φυλετικών, θρησκευτικών ή έμφυλων-, στο μέτρο που αυτές θα λειτουργούσαν υπονομευτικά για θεμελιώδεις αρχές της ατομικότητας, όπως η αυτονομία, η ελευθερία και η ισότητα. Η σύγχρονη πολιτική και η κοινωνική φιλοσοφία αμφισβήτησαν αυτή τη σχηματική αντιπαράθεση οικουμενισμού και μερικοκρατίας. Ο ανά χείρας συλλογικός τόμος περιλαμβάνει ένα σύνολο πρωτότυπων και μεταφρασμένων μελετών από αναγνωρισμένους σύγχρονους πολιτικούς και κοινωνικούς φιλοσόφους για θέματα όπως ο κοσμοπολιτισμός, η πολυπολιτισμικότητα, η πολιτική φιλία, η πολιτική της κουλτούρας, αλλά και θέματα αμιγώς πολιτικής υφής, όπως αυτά των ανθρώπινων δικαιωμάτων και της ανεκτικότητας. Υπό το πρίσμα αυτό, το τρίπτυχο κοινότητα - ταυτότητα - διαφορετικότητα αναπτύσσεται σε τέσσερεις θεματικές ενότητες, οι οποίες φιλοδοξούν να ανασυγκροτήσουν όσο το δυνατόν περισσότερες συνάφειες του εν λόγω τρίπτυχου μέσα από διαφοροποιημένες, ενίοτε συγκρουόμενες, ερμηνευτικές προσεγγίσεις. Η ανάδειξη των προβληματικών αυτών έχει ευρύτερη σημασία τόσο για τη σύγχρονη φιλοσοφία όσο και για τα πεδία των ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών. Οι μελέτες του τόμου απευθύνονται όμως, πέραν της ακαδημαϊκής κοινότητας, και σε ένα ευρύτερο κοινό, του οποίου η ευαισθησία και το κριτικό πνεύμα μπορούν να εμπλουτιστούν από τις θεωρητικές προκλήσεις που αυτές θέτουν στο πνεύμα της εποχής, αλλά και στις επιτακτικές ανάγκες της κοινωνίας μας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD