Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του site μας www.perizitito.com.cy θα διακοπεί μετά τις 30/06/2022 καθώς θα μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις και θα μετατραπεί σε Β2Β site.

Μετά την ημερομηνία αυτή και μέχρι την οριστική διακοπή του δεν θα είναι δυνατή η υποβολή παραγγελιών μέσω του www.perizitito.com.cy.

Για τις παραγγελίες σας μπορείτε πλέον να επισκέπτεστε το νέο μας πλήρως ενημερωμένο brandsite TOTELiO www.totelio.com με όλα τα νέα ελληνικά, κυπριακά και ξενόγλωσσα βιβλία ή να καλείτε στο γνωστό τηλέφωνο της εταιρείας μας 22 349937.

Για την παραγγελία θα απαιτείται η εγγραφή σας και δημιουργία νέου λογαριασμού στο www.totelio.com, ενώ τα παλιά στοιχεία λογαριασμού σας στο www.perizitito.com.cy θα απενεργοποιηθούν με τη διακοπή του.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο perizititocyprus@gmail.com.

Σας ευχαριστούμε.

PERIZITITO (CYPRUS) LTD.

Καντίνσκι
Καντίνσκι
1866-1944: Μια επανάσταση στη ζωγραφική
Κωδικός προϊόντος:
B44200
(Βαθμολογήστε το)
 
€9.86
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Γνώση
Συγγραφέας: Duchting Hajo
Μεταφραστής: Τσαλίκη Ελένη
Επιμελητής: Παππάς Ανδρέας
Ζωγράφος: Kandinsky Wassily 1866-1944
Σειρά: Taschen
Έτος έκδοσης: 2005
ISBN13: 978-960-235-702-6
ISBN: 960-235-702-9
Γλώσσα Πρωτοτύπου: Γερμανικά
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 96
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 19χ23

 
Περιγραφή
[...] Το έργο του Καντίνσκι, τα επιτεύγματά του καθώς αναζητούσε μια καινούργια μορφή έκφρασης στη ζωγραφική και μια νέα αντίληψη για την τέχνη γενικότερα εξακολουθούν ακόμη και σήμερα να μας εντυπωσιάζουν. Και σε αυτή την περίπτωση, όπως συνέβη και με τόσους άλλους καλλιτέχνες, ο Καντίνσκι δέχτηκε καθοριστικές επιδράσεις κατά την παιδική και νεανική του ηλικία. Στο αναμφισβήτητο ταλέντο του προστέθηκε έτσι και εσωτερική ορμή για δημιουργία.
Ο Καντίνσκι, που ήταν και προικισμένος συγγραφέας, στα πολυάριθμα κείμενά του, αναφέρεται σε αυτή τη βασική πλευρά της καλλιτεχνικής δραστηριότητας, αποκαλώντας τη: "εσωτερικό κάλεσμα" ή "εσώτερη ανάγκη". Θα ασχοληθούμε με τον πυρήνα των απόψεών του που αφορά τη θεωρία της τέχνης καθώς θα εξετάζουμε την πορεία της ζωής του. [...]
(απόσπασμα από το βιβλίο)

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2022
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD