Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Ιστορία και Πολιτική :: Η τέλεια καταιγίδα
Η τέλεια καταιγίδα
Η τέλεια καταιγίδα
Η πορεία προς το 2013
Κωδικός προϊόντος:
B306466
(2 βαθμολογίες)
 
€12.00
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Η Καθημερινή
Συγγραφέας: Γεωργιάδης Χάρης
Μήνας έκδοσης: Μάης
Έτος έκδοσης: 2021
ISBN13: 9789963236664
ISBN: 978-9963-2366-6-4
Γλώσσα: Ελληνικά
Αριθμός Σελίδων: 233
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

 
Περιγραφή
Με το βιβλίο μου Η τέλεια καταιγίδα θέλησα να καταγράψω την οδυνηρή πτώση, αλλά και τη δυναμική ανάκαμψη της κυπριακής οικονομίας την περίοδο πριν και μετά το 2013. Πώς δηλαδή οδηγήθηκε η Κύπρος στον οικονομικό εκτροχιασμό και π'ώς σταδιακά αποκαταστάθηκε η ευρωστία και η εικόνα της κυπριακής οικονομίας, μέσω μια επίπονης προσπάθειας, πουοδήγησε στον εκσυγχρονισμό του παλαιού χρηματοπιστωτικού συστήματος, στην εξυγίανση των δημόσιων οικονομικών και στην ανάπτυξη. Στις σελίδες του βιβλίου επιχείρησα μια αποτύπωση της μεγάλης εικόνας, όπως την έζησα στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς εταίρους μας, λαμβάνοντας δύσκολες, πολλές φορές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις προς όφελοςτων συμπολιτών μας. Δεν ήταν επιθυμία μου να επικεντρωθώ στην μικροπολιτική και το παρασκήνιο, ούτε να παρουσιάσω τον εαυτό μου ως πρωταγωνιστή αυτής της πορείας, επειδή πολύ απλά δεν ήμουν. Πρωταγωνιστές της μεγάλης ανάκαμψης ήταν οι συμπολίτες μας. Ήταν οι δικές τους θυσίες και οι δικές τους προσπάθειες που κράτησαν τη χώρα όρθια στις δύσκολες στιγμές.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(2 βαθμολογίες)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD