Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν λόγω COVID-19, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στην αποστολή των παραγγελιών σας.
Home :: Βιβλία :: Ιστορία και Πολιτική :: Ιστορία :: Ασίας :: Μέσης Ανατολής :: Συρία :: Η ισλαμική κατάκτηση της Συρίας
Η ισλαμική κατάκτηση της Συρίας
Η ισλαμική κατάκτηση της Συρίας
Πως και γιατί το Βυζάντιο έχασε την Ανατολή του
Κωδικός προϊόντος:
B297608
(Βαθμολογήστε το)
 
€18.90
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Συγγραφέας: Miotto Marco
Μήνας έκδοσης: Οκτώβρης
Έτος έκδοσης: 2019
ISBN13: 978-618-5306-73-1
ISBN: 618-5306-73-5
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός Σελίδων: 186
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 24χ17

 
Περιγραφή
Το παρόν βιβλίο καλύπτει ένα μεγάλο κενό στην ελληνική ιστοριογραφία και φωτίζει ένα από τα σημαντικότερα κεφάλαια της ιστορίας της Εγγύς Ανατολής, που επηρέασε σε μέγιστο βαθμό την ιστορία τόσο του βυζαντινού όσο και του ισλαμικού κόσμου.

Το σύγγραμμα αυτό είναι αποτέλεσμα μακροχρόνιας πηγαίας έρευνας και μελέτης των πρωτότυπων ιστορικών κειμένων, κυρίως της βυζαντινής και της αραβοϊσλαμικής γραμματείας.
Η κατάκτηση της Συρίας μελετάται και αναλύεται κυρίως στις πολιτικές και στρατιωτικές τις παραμέτρους, οι οποίες είναι εκείνες που μας επιτρέπουν να απαντήσουμε -απαλλαγμένοι από προσεγγίσεις και ερμηνείες που παραπέμπουν σε συγκρούσεις πολιτισμών- στον προβληματισμό του πως και γιατί η υπερδύναμη της εποχής (δηλαδή το Βυζαντινό Κράτος), πρόσφατος νικητής της μέχρι τότε άλλης παγκόσμιας υπερδύναμης (δηλαδή το Κράτος των Σασανιδών), ηττήθηκε από μια νέα, μόλις δημιουργηθείσα κρατική οντότητα, εκείνη του Ισλαμικού Κράτους.

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD