Τα cookie μας βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς. 
    
 
Home / Newsletter / Είσοδος / Δημιουργία λογαριασμού / Wish list / Επικοινωνήστε μαζί μας / Βοήθεια / Greek English
Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία μας θα παραμείνει κλειστή από το Σάββατο 07 Αυγούστου έως και την Κυριακή 22 Αυγούστου για τις καλοκαιρινές μας διακοπές.
Παραγγελίες θα εκτελούνται κανονικά έως και την Πέμπτη 05 Αυγούστου και μετά από την Τρίτη 24 Αυγούστου.
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σε όλους!
Home :: Βιβλία :: Εκπαίδευση και Γλώσσα :: Γλώσσα :: Γλωσσολογία :: Ελληνική γλώσσα :: Η γεωπολιτική της ελληνικής γλώσσας
Η γεωπολιτική της ελληνικής γλώσσας
Η γεωπολιτική της ελληνικής γλώσσας
Οδηγός για τον πρακτικό νου
Κωδικός προϊόντος:
B305153
(Βαθμολογήστε το)
 
€13.87
€12.48
  • Παράδοση σε 2-5 ημέρες
 
Λεπτομέρειες
Εκδότης: Αρμός
Μήνας έκδοσης: Ιούλιος
Έτος έκδοσης: 2020
ISBN13: 978-960-615-294-8
ISBN: 960-615-294-4
Γλώσσα: Ελληνικά
Τόπος Έκδοσης: Αθήνα
Αριθμός Σελίδων: 260
Εξώφυλλο: Μαλακό Εξώφυλλο
Διαστάσεις: 21χ14

 
Περιγραφή
Οδηγός για τον Πρακτικό Νου

Μια πλούσια και δημιουργική προσφορά και με τεράστιο υπόβαθρο γνώσεων και εμπειριών μέσα από την επί δεκαετίες ενασχόληση του με ζητήματα γεωστρατηγικής, γεωπολιτικής, εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής, ο Γεώργιος Μούρτος επιχειρεί μια εξόχως ενδιαφέρουσα διείσδυση στον θαυμαστό κόσμο της ελληνικής γλώσσας.Η καινοτόμος σύνδεσή της με την επιστήμη της γεωπολιτικής, συνιστά το ποιοτικό πλεονέκτημα αυτού του νέου συγγραφικού επιτεύγματος.

Γιαννάκης Λ. Ομήρου, τέως Πρόεδρος Βουλής των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας

Πρόκειται για μια αξιόλογη προσπάθεια αναδείξεως των αλληλοεπιδράσεων της Ελληνικής με άλλες γλώσσες, τις οποίες μπόλιασε με θησαυρό λέξεων, έτσι ώστε να θεωρείται -δικαίως- ως η μητέρα των Γλωσσών. Η ελληνική γλώσσα, και αυτό αναδεικνύεται αβίαστα μέσα από τις σελίδες του πονήματος του Γεώργιου Μούρτου, δεν είναι απλά ένας κώδικας επικοινωνίας. Είναι ένας τρόπος να αντιλαμβάνεσαι τον κόσμο γύρω σου. Μέσα από αξίες, ιδανικά και κριτική σκέψη. Πρακτικά χρήσιμο αυτό και, θα λέγαμε, ιδιοφυές. Ο συγγραφέας με απλότητα, με πειθαρχία και ακρίβεια μας εισαγάγει στη μοναδική εκφραστικότητα της ελληνικής γλώσσας και στη σοφία της παιδαγωγικής ως μονοπάτι "φυγής από τις κρίσεις".

Κρις Σπύρου, Πρόεδρος Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, πρώην Πρόεδρος της Βουλής των Δημοκρατικών της Πολιτείας του Νιου Χάμσαϊρ, Η.Π.Α.

Είναι γεγονός ότι, το πέρασμα από τη χρήση του γραπτού λόγου στη σύγχρονη μορφή επικοινωνίας που είναι η εικόνα, οδηγεί στην υποβάθμιση της ουσιαστικής γνώσης. Από την έγγραφη ανάλυση - σύγκριση - σύνθεση περάσαμε στην εύκολη όσο και ανεξέλεγκτη πληροφορία της ενίοτε και στημένης εικόνας. Το εγχείρημα του συγγραφέα κ. Μούρτου είναι πολύ σημαντικό και όπως αποδεικνύεται απόλυτα τεκμηριωμένο και επιτυχές στην ανάλυσή του. Η σχετική επομένως προσφορά στον χώρο της κοινωνικής επιστήμης αξίζει στήριξης, ενίσχυσης και συνέχειας.

Γρηγόριος Τσάλτας, Ομότιμος Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου, τέως Πρύτανης Παντείου Πανεπιστημίου, πρώην Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής

 
Βαθμολογήστε αυτό το προϊόν
(Βαθμολογήστε το)

 
Κριτικές Πελατών
Δεν υπάρχουν κριτικές για το συγκεκριμένο προϊόν.

 
Δώστε την κριτική σας
Για να γράψετε κριτική για το συγκεκριμένο προϊόν, επιλέξτε 'Είσοδος' και δώστε το όνομα χρήστη και το password σας. Οι κριτικές μπορούν να υποβληθούν μόνο από εγγεγραμμένους χρήστες.

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών
Αποστολή & Πληρωμή
Εταιρία
Πληροφορίες
Πνευματική Ιδιοκτησία © 2015-2021
PERIZITITO (Cyprus) LTD All rights reserved.
Web design by PERIZITITO (Cyprus) LTD